Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

Eskişehir\'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.

19.04.2024 11:02

Eskişehir'de polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde 3 ikametten toplam 163 bin TL değerinde hırsızlık gerçekleştirdiği belirlenen 2 şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, farklı tarihlerde Tepebaşı ile Odunpazarı ilçelerinde meydana gelen 3 farklı ikametten hırsızlık olaylarına ilişkin olarak Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü'nce çalışma başlatıldı. Gerçekleştirilen yoğun saha çalışmalarında ilk önce toplam değeri 163 bin TL değerinde olan 3 hırsızlık olayının şüphelilerinin kimlik bilgileri tespit edildi. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda olayla ilgisi olduğu belirlenen S.C. ve Z.F. isimli şahısların yakalanarak adliyeye sevk edildiği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement