Erzurum'da Yoğun Kar Yağışı Sonrası Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazaları - Son Dakika
3.Sayfa

Erzurum'da Yoğun Kar Yağışı Sonrası Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazaları

Erzurum\'da Yoğun Kar Yağışı Sonrası Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazaları

Erzurum'da iftar saatinden sonra başlayan ve etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı sonrası buzlanan yollarda çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Erzurum-Çat Karayolu Şehir Hastanesi kavşağında meydana gelen zincirleme trafik kazasında onlarca araç hasar görürken 9 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası yaralılar için gelen ambulans da kaza yaptı. Polis ekipleri Şehir hastanesine çıkan yolları trafiğe kapatırken tipi şeklinde etkili olan kar yağışı, sürücülere zor anlar yaşattı. Toplamda 48 aracın karıştığı 17 ayrı trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

23.03.2024 01:22  Güncelleme: 01:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da iftar saatinden sonra başlayan ve etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı sonrası buzlanan yollarda çok sayıda trafik kazası meydana geldi.

Erzurum'da iki gündür etkili olan yoğun kar yağışı, beraberinde kazaları getirdi. Erzurum- Çat Karayolu Şehir Hastanesi kavşağında meydana gelen zincirleme trafik kazasında onlarca araç hasar görürken 9 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası yaralılar için gelen ambulans da kaza yaptı. Polis ekipleri Şehir hastanesine çıkan yolları trafiğe kapatırken tipi şeklinde etkili olan kar yağışı, sürücülere zor anlar yaşattı.

48 aracın karıştığı 17 ayrı trafik kazasında 12 kişi yaralandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Erzurum'da Yoğun Kar Yağışı Sonrası Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement