Erzincan'da Ayının Saldırdığı Genç Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Erzincan'da Ayının Saldırdığı Genç Öldü

Erzincan\'da Ayının Saldırdığı Genç Öldü

Erzincan'ın Tercan ilçesine bağlı Yaylım köyünde, küçükbaş hayvanları otlatan 20 yaşındaki Cengiz Yıldırım, ayının saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

13.07.2016 11:52  Güncelleme: 14:03

Erzincan'ın Tercan ilçesine bağlı Yaylım köyü Rolan mezrasında dün saat 16.00 sıralarında küçükbaş hayvanları otlatan 20 yaşındaki Cengiz Yıldırım, ayının saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

SÜRÜYE SALDIRAN AYIYA MÜDAHALE ETTİ

Tercan'a 50 kilometre uzaklıkta bulunan Yaylım köyünde kendilerine ait küçükbaş hayvanları ormanlık alanda otlatan Cengiz Yıldırım'ın sürüsüne bir ayı saldırdı. Sürüde bulunan bir keçiye saldıran ayıya müdahale eden Cengiz Yıldırım ayının pençeleri altında ağır yaralandı.

HASTANEYE GİDERKEN YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Cengiz Yıldırım cep telefonu ile yakınlarına haber verdi. Sağlık ekiplerinin köye ulaşmasının ardından hastaneye kaldırılmak istenen Yıldırım, yolda yaşamını yitirdi.

ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLANIYORDU

Demir ve Zeynep Yıldırım çiftinin 3'ü kız toplam 6 çocuğundan 4'üncüsü olan Yıldırım'ın üniversiteye girmeye hazırlandığı bildirildi. Tercan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Cengiz Yıldırım'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Erzincan'da Ayının Saldırdığı Genç Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ahmet: Bu ayilar insan hayatından dahami önemli kaç kişinin ölmesi gerekiyor acaba 6 0 Yanıtla
  • Kafasina: Milli park görevlileri bu zararlı hayvanlari korudugu için Gorevlilerin kafasına sikacaksin 3 0 Yanıtla
  • sivaslı: bu acıyı bu ayıları bırakanlar yasarsa ancak o zaman anlarlar doğuda terör batıda ayı acık acık söyleyin insanı doğa düşmanı ediyorlar 1 0 Yanıtla

Advertisement