Çorum Polisi Şok Denetimde Çok Sayıda Silah Ele Geçirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Çorum Polisi Şok Denetimde Çok Sayıda Silah Ele Geçirdi

Çorum Polisi Şok Denetimde Çok Sayıda Silah Ele Geçirdi

Çorum polisi, suç ve suçlularla mücadele kapsamında il merkezinde gerçekleştirdiği şok denetimlerde çok sayıda silah ele geçirdi. Denetimler sonucunda 7 tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 5 av tüfeği, 11 adet kesici ve delici alet, 10 adet şarjör, 65 adet fişek, 97 adet sentetik ecza maddesi, 1,93 gram esrar, 1 gram metamfetamin, 4,09 gram bonzai ile 3 adet altın bilezik bulundu.

01.03.2024 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum polisi, suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde il merkezinde "şok" denetim gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında çok sayıda silah ele geçirildi.

İl merkezinde asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda polisin görev aldığı şok denetimler kapsamında polis ekipleri kafeler, araçlar ve caddelerde denetim gerçekleştirdi.

23 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında yapılan uygulamalarda 7 tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 5 av tüfeği, 11 adet kesici ve delici alet, 10 adet şarjör, 65 adet fişek, 97 adet sentetik ecza maddesi, 1,93 gram esrar, 1 gram metamfetamin, 4,09 gram bonzai ile 3 adet altın bilezik ele geçirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çorum Polisi Şok Denetimde Çok Sayıda Silah Ele Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement