Çorum'da Otobüs Durağında Silahlı Saldırı: 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Çorum'da Otobüs Durağında Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Çorum\'da Otobüs Durağında Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Çorum'un Gülabibey Mahallesi'nde bulunan bir otobüs durağında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Saldırı sonucunda 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

26.10.2023 22:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otobüs durağında oturanlara ateş açıldı: 3 yaralı

ÇORUM - Çorum'da otobüs bir otobüs durağında oturanlara ateş açıldı. Silahlı saldırıda vücutlarına saçma isabet eden 3 kişi yaralandı.

Olay, Gülabibey Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenidoğan 4. Sokak üzerinde bulunan otobüs durağında oturan 5 kişiye kimliği belirsiz kişi yada kişilerce pompalı tüfek ile ateş açıldı. Açılan ateş sonucu E.C.A., D.T. ve karşı tarafta bulunan S.Ç. pompalı tüfekten çıkan saçmalar sonucu yaralandı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve kentte bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, silahlı saldırı olayını gerçekleştiren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çorum'da Otobüs Durağında Silahlı Saldırı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement