Camiye Giren Hırsız Sosyal Medya Yardımıyla 4 Saatte Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Camiye Giren Hırsız Sosyal Medya Yardımıyla 4 Saatte Yakalandı

Camiye giren hırsız sosyal medya yardımıyla 4 saatte yakalandı Antalya'nın Manavgat ilçesinde Camiye girerek bin TL para çalan hırsız, sosyal medyanın yardımıyla 4 saatte yakalandıANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde Camiye girerek bin TL para çalan hırsız, sosyal medyanın yardımıyla 4...

29.06.2017 11:42

Camiye giren hırsız sosyal medya yardımıyla 4 saatte yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Camiye girerek bin TL para çalan hırsız, sosyal medyanın yardımıyla 4 saatte yakalandı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde Camiye girerek bin TL para çalan hırsız, sosyal medyanın yardımıyla 4 saatte yakalandı .

Edinilen bilgiye göre, Manavgat'ın Ilıca- Kumköy bölgesinde bulunan Ilıca-Kumköy Camiine giren hırsız bin TL para çaldı. Öğle namazıyla ikindi namazı arasında cami imamı Hasan Tekin'in istirahat ettiği sırada camiye gelen İ.C., imam odasının penceresini kırarak girdiği camide ilk olarak imam odasında bulunan masanın çekmecesini kırarak kasada bulunan bin TL'yi aldı. Daha sonra caminin içerisine giren İ.C., cami içerisinde uzun sür inceleme yaptıktan sonra camide bulunan çelik kazayı açmak için uğraştı. Çelik kasayı yere yatırarak açmaya çalışan İ.C., kasayı açmayı başaramayınca camiden ayrıldı.

Cami imamının ikindi namazı için odasına girmesi ve masanın çekmecesinin kırılmış olduğunu görmesi, güvenlik kamerasını izlediğinde hırsızlık olayını görmesinin ardından jandarmayı araması ile hırsızlık olayı ortaya çıktı.

Kumköy Jandarma Karakoluna bağlı ekipler, güvenlik kamerasına net bir şekilde yansıyan hırsızlık zanlısının kimliğini belirleyerek yakalamak için sivil ve resmi ekipler oluştururken, görüntü ve zanlının fotoğrafının sosyal medyada yayınlanması sonucu vatandaşlardan ihbar yağmaya başladı. Sosyal medya aracılığıyla vatandaşların ihbarlarını değerlendiren Kumköy Jandarması hırsızlık olayının zanlısını çalışmakta olduğu otelin lojmanında yatarken yakaladı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan ve sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan hırsızlık zanlısı İ.C., tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi.

Öğle namazının ardından evine gittiğini belirtene Kumköy Camii İmamı Hasan Tekin, "İkindi namazına geldiğimde bilgisayarın bulunduğu masanın çekmecesinin kırıldığını gördüm. Güvenlik kameralarını incelediğimizde bir kişinin camiye girerek hırsızlık yaptığını tespit ettik ve Jandarmayı aradık. Jandarma gelerek gereken çalışmayı yaptı. İkindi - öğle arası milletin namaza gelip gittiği bir saatte hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın İ.C isimli vatandaş olduğunu, jandarmanın başarılı çalışmasıyla 4 saat gibi kısa bir sürede yakalandığını öğrendik. Kısa sürede bu olayın aydınlanmasını gerçekleştiren güvenlik güçlerimize teşekkür ederim. Güvenlik güçlerimizin bu çalışmalarından dolayı bir kere daha gururlandım. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" dedi.

Camiye Giren Hırsız Sosyal Medya Yardımıyla 4 Saatte Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Camiye Giren Hırsız Sosyal Medya Yardımıyla 4 Saatte Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement