Aydın'da müşteriden taksiciye küfür ve hakaret araç içi kamerasına yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın'da müşteriden taksiciye küfür ve hakaret araç içi kamerasına yansıdı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir taksici, gece aldığı kadın müşterinin küfür ve hakaretlerine maruz kaldı. Taksicinin uyarılarına rağmen kadın müşteri küfürlerine devam ederek, taksicileri hedef alan söylemlerde bulundu. Olay, taksi kamerası tarafından kaydedildi.

05.02.2024 13:55  Güncelleme: 06:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da müşteriden taksiciye küfür ve hakaret araç içi kamerasına yansıdı

AYDIN - Aydın'ın Efeler ilçesinde bir taksici gece aldığı kadın müşterinin önce küfrüne sonra da hakaretlerine maruz kaldı. Taksicinin uyarısına rağmen kadın müşteri hakaretlerine devam ederek, "Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" dedi. O anlar taksi kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Efeler ilçesinde taksicilik yapan Mehmet Cihan, dün gece saat 03.45 sıralarında müşteri aldı. Taksiye binen müşteriler sürücüye zor anlar yaşattı. Ön koltukta oturan bir kadın müşteri önce taksiciye küfür etmeye başladı. Taksi sürücüsü Cihan, araç içerisinde bulunan kameranın kayıtta olduğunu kadın yolcuya bildirip küfür etmemesi konusunda uyardı. Buna rağmen kadın yolcu küfürlerine devam ederek, "Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" dedi.

Küfür ve hakaretler karşısında taksicinin de sabırlı tavırları kameraya yansıdı.

Aydın\'da müşteriden taksiciye küfür ve hakaret araç içi kamerasına yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın'da müşteriden taksiciye küfür ve hakaret araç içi kamerasına yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement