Avcılar'da hırdavat ve giyim malzemesi çalan hırsız kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Avcılar'da hırdavat ve giyim malzemesi çalan hırsız kamerada

Avcılar'da hırdavat ve giyim malzemesi çalan hırsız kamerada Avcılar'da binlerce liralık hırdavat ve giyim malzemesi çalan hırsız, ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde yakalandı.

23.10.2022 11:24  Güncelleme: 11:29

Avcılar'da hırdavat ve giyim malzemesi çalan hırsız kamerada

İSTANBUL - Avcılar'da binlerce liralık hırdavat ve giyim malzemesi çalan hırsız, ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde yakalandı. Hırsızın malzemeleri çaldıktan sonra kaçtığı anlar ise kameraya yansıdı.

Olay, Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde park halindeki 3 farklı araçta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, araçların camlarını kıran hırsız, 27 bin TL hırdavat malzemesi ve 25 bin TL değerinde giyim ürünleri malzemesi çaldı. İhbar üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri olayla ilgili inceleme başlattı. İncelemeler çerçevesinde etraftaki güvenlik kameralarını izleyen ekipler, şüphelilerin olay yerine geldikleri aracı tespit etti ve aracın kaçış güzergahındaki kameraları tek tek inceledi. Çalışmaların devamında, görüntülerde yer alan araca benzer bir araç, 20 Ekim 2022 tarihinde Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde durduruldu ve görüntülerle karşılaştırılma yapıldı. Karşılaştırma neticesinde araçta belirgin olan izlerle durdurulan araçtaki izlerin aynı olduğu görüldü ve araçta bulunan Y.K. isimli şüpheli şahıs yakalandı. Şahsın hırsızlık sonrasında kaçtığı anlar ise kameraya yansıdı.

Avcılar\'da hırdavat ve giyim malzemesi çalan hırsız kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Avcılar'da hırdavat ve giyim malzemesi çalan hırsız kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement