Uzaklaştırması olan koca, iş çıkışı eşini bıçaklayarak öldürdü: Bana biber gazı sıktı, ben de sinirlendim - Son Dakika
3.Sayfa

Uzaklaştırması olan koca, iş çıkışı eşini bıçaklayarak öldürdü: Bana biber gazı sıktı, ben de sinirlendim

Antalya'da bir çocuk annesi Ayşegül Şimşek, iş çıkışı uzaklaştırma kararı bulunan eski eşi Erhan Onur Eldemir tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü. İlk ifadesinde Eldemir, "Uzaklaştırmam vardı, konuşmak için evinin yanına gittim. Burada servisten indi. Konuşmak istedim, tartıştık. Bana biber gazı sıktı. Ben de sinirlendim, bıçakladım. Daha sonra da polis merkezine gidip, teslim oldum" dedi.

13.02.2023 11:46  Güncelleme: 16:11

Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi 3560 Sokak üzerinde meydana gelen olayda; Antalya Havalimanında bilet satış personeli olarak çalışan Ayşegül Şimşek (33), servis aracından indiği sırada sokak üzerinde uzaklaştırma kararı bulunan eski eşi Erhan Onur Eldemir (40) ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışmanın ardından E.O.E., yanında bulunan bıçakla Ayşegül Şimşek'i çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Antalya'da uzaklaştırması olan koca, iş çıkışı eşini bıçaklayarak öldürdü

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralı kadını yerde kanlar içerisinde gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı kadın, Kepez Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen ise kurtarılamadı.

Antalya'da uzaklaştırması olan koca, iş çıkışı eşini bıçaklayarak öldürdü

BİR SÜRE ÖNCE UZAKLAŞTIRMA ALDIRMIŞ

Yapılan araştırmada, Ayşegül Şimşek'in eşinden 3 yıl önce boşandığı ve kendisinin rahatsız edilmesinden dolayı eşine bir süre önce uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. Ayrıca, genç kadının 6 yaşında bir de oğlunun bulunduğu bilgisi edinildi. Genç kadının cenazesinin Isparta Gelendost ilçesi Madenli köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Antalya'da uzaklaştırması olan koca, iş çıkışı eşini bıçaklayarak öldürdü

"BİBER GAZI SIKTI, SİNİRLENDİM, BIÇAKLADIM"

Eski eşi Ayşegül Şimşek'i bıçaklayarak öldüren Erhan Onur Eldemir, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Eldemir'in, ilk ifadesinde, "Uzaklaştırmam vardı, konuşmak için evinin yanına gittim. Burada servisten indi. Konuşmak istedim, tartıştık. Bana biber gazı sıktı. Ben de sinirlendim, bıçakladım. Daha sonra da polis merkezine gidip, teslim oldum" dediği öğrenildi.

Eldemir'in savcılıktaki işlemlerinin ise sürdüğü belirtildi. Öte yandan Ayşegül Şimşek'in vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğu kaydedildi.

Uzaklaştırması olan koca, iş çıkışı eşini bıçaklayarak öldürdü: Bana biber gazı sıktı, ben de sinirlendim
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Uzaklaştırması olan koca, iş çıkışı eşini bıçaklayarak öldürdü: Bana biber gazı sıktı, ben de sinirlendim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Suat Aktaş: Bu ülkede kadın olmak gerçekten çok zor 78 26 Yanıtla
  • Aydın Özkan: yeter artık bu kadar acı yeter kan ağlıyoruz 82 13 Yanıtla

Advertisement