Taksici selektör yaptı diye sürücüyü yumrukladı - Son Dakika
3.Sayfa

Taksici selektör yaptı diye sürücüyü yumrukladı

Ankara'da bir taksici, kendisine 'selektör' yapan otomobil sürücüsünün önünü keserek saldırmaya çalıştı. Libya uyruklu otomobil sürücüsüne saldırı girişiminde bulunan taksici cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

29.03.2024 07:46  Güncelleme: 07:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da bir taksici, kendisine selektör yapan otomobil sürücüsünün önünü kesti. Taksici, otomobilin Libya uyruklu sürücüsüne yumruklu saldırı girişiminde bulunurken o anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

"NİYE SELEKTÖR ATIYORSUN?" DEYİP YUMRUK ATMAYA ÇALIŞTI

Akşam saatlerinde Turan Güneş Bulvarı yakını, Hollanda Caddesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre, otomobil sürücüsü, önünde ilerleyen taksiye selektör yaptı. Duruma öfkelenen taksi şoförü ise otomobilin önünü keserek, "Niye selektör atıyorsun?" diyerek bağırmaya başladı. İkili arasında tartışma çıkarken taksici, Libya uyruklu otomobil sürücüsüne yumruk atmaya çalıştı.

VİDEO ÇEKİMİNE KIZDI

Kendisinin araç içinden videoya çekilmesine kızan taksici "O videoyu var ya senin..." ifadesini kullandıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Taksici selektör yaptı diye sürücüyü yumrukladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksici selektör yaptı diye sürücüyü yumrukladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • My Way: Çivisi çıktı insanların neler oluyor böyle 43 1 Yanıtla
  • Alper Elma: taksici terörü bu ülkede bitmez. sinyal vermeden dönerler, ulu orta yolcu indirirler, yolda kenara yanasmadan bekleme yaparlar. dönüşlerde beklemeden herkesin önüne kirarak en başa girmeye çalışırlar.yolculari çarpmaya çalışırlar, yolcu begenmezler, kısa mesafe gitmezler, kısaca taksicilerden bıktık heryerde her zaman sorun çıkartırlar. 5 1 Yanıtla
  • Mustafa: Eger bunun gibi Insanlar avrupada olsa yaptigina yapacagina bin pisman olur. Cünkü kanun Gelismis ülkelerde bizde aynen lastik gibi 2 1 Yanıtla
  • Emre Aytekin: Başka bişey var selektörden sebep kimse kimseye saldırmaz 0 1 Yanıtla

Advertisement