Adana'da sokak ortasında tabancayla vurulan kişi çorba içerken yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da sokak ortasında tabancayla vurulan kişi çorba içerken yakalandı

Adana'da bir kişinin tartıştığı kişiyi sokak ortasında tabancayla vurduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın şüphelisi çorba içerken yakalandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı hastaneye kaldırıldı ve durumu iyi. Cinayet Şube Büro Amirliği tarafından yapılan incelemeler sonucunda şüpheli çorbacıda yakalandı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

30.11.2023 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokak ortasında tabancayla dehşet saçtı, çorba içerken yakalandı

Adana'da bir şahsın tartıştığı kişiyi tabancayla vurduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı

ADANA - Adana'da bir kişinin tartıştığı kişiyi sokak ortasında tabancayla vurduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın şüphelisi çorba içerken yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 19 Kasım günü Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu mahallesinde Mehmet Z. (45), sokak ortasında Serkan P. ile tartışmaya başladı. Mehmet Z., tartışma sırasında tabancasını çıkartarak, Serkan P.'yi ayağından vurdu. Ardından koşarak olay yerinden kaçtı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırdı. Yaralı Serkan P'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"Çorba içerken yakalandı"

Cinayet Şube Büro Amirliğine bağlı polisliler, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kaçabileceği kaçış güzergahını belirledi. Şüpheli Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi'nde bir çorbacıda çorba içtiği sırada cinayet ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Şüphelinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Adana\'da sokak ortasında tabancayla vurulan kişi çorba içerken yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da sokak ortasında tabancayla vurulan kişi çorba içerken yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement