Adana'da silah ticareti yapan şüphelilere operasyon: 6 ruhsatsız silah ele geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da silah ticareti yapan şüphelilere operasyon: 6 ruhsatsız silah ele geçirildi

Adana\'da silah ticareti yapan şüphelilere operasyon: 6 ruhsatsız silah ele geçirildi

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesinde silah ve mühimmat ticareti yaptığı tespit edilen iki şüphelinin evine operasyon düzenledi. Operasyonda 1 uzun namlulu silah, 3 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği ve toplamda 6 ruhsatsız silah ele geçirildi. Ayrıca, 108 tüfeğe ait mermi, 75 tabancaya ait mermi ve 224 uyuşturucu hap da bulundu.

10.01.2024 10:04

Adana'da silah ticareti yapan iki şüphelinin evine yapılan operasyonda 1'i uzun namlulu silah ve toplam 6 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesinde iki kişinin silah ve mühimmat ticareti yaptığını tespit etti. Bunun üzerine söz konusu şahısların evlerine operasyon düzenlendi. Operasyonda şahıslar kıskıvrak yakalanırken, evlerinde yapılan aramada; 1 uzun namlulu silah, 108 tüfeğe ait mermi, 3 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 75 mermi, 2 ruhsatsız av tüfeği ile 224 uyuşturucu hap ele geçirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da silah ticareti yapan şüphelilere operasyon: 6 ruhsatsız silah ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement