Adana'da kontrolden çıkan cip takla attı: 1 ölü - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da kontrolden çıkan cip takla attı: 1 ölü

Adana\'da kontrolden çıkan cip takla attı: 1 ölü

Adana'nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolü kaybeden bir cip defalarca takla attı ve sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri sürücüyü araç içerisinden çıkardı ancak sağlık ekipleri sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücünün cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

29.02.2024 23:13  Güncelleme: 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kontrolden çıkan cip takla attı: 1 ölü

ADANA - Adana'nın Ceyhan ilçesinde kontrol çıkan cip defalarca takla atarak durabildi. Kazada aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, Ceyhan ilçesine bağlı Mercimekler Mahallesi'nde meydana geldi. Selman Küçükkeleş plakası öğrenilemeyen Honda marka cipi ile seyir halindeyken aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil defalarca takla attıktan sonra durabildi.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücüyü çıkarttı. Sağlık ekipleri ise sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi.

Sürücünün cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da kontrolden çıkan cip takla attı: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement