Akıllı Gözlük Uyumlu Yeni Nesil Snapchat AR Filtreleri - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Akıllı Gözlük Uyumlu Yeni Nesil Snapchat AR Filtreleri

Akıllı Gözlük Uyumlu Yeni Nesil Snapchat AR Filtreleri

Akıllı telefonların yerine göz koyan akıllı gözlükler şimdiden uygulama filtrelerini değiştirmeye başladı Yeni nesil sosyal medya uygulamaları arasından en farklı olma adına çalışmalar yapan Snapchat her zaman yenilikleriyle kullanıcılarını şaşırtmayı başarıyor. Snapchat uygulamasındaki filtrelerin çoğu kamerayı kullanarak arttırılmış gerçeklik etkileri yaratma üzerine kurulu.

13.12.2019 11:11

Akıllı telefonların yerine göz koyan akıllı gözlükler şimdiden uygulama filtrelerini değiştirmeye başladı

Yeni nesil sosyal medya uygulamaları arasından en farklı olma adına çalışmalar yapan Snapchat her zaman yenilikleriyle kullanıcılarını şaşırtmayı başarıyor.

Akıllı Gözlük Uyumlu Yeni Nesil Snapchat AR Filtreleri

Snapchat uygulamasındaki filtrelerin çoğu kamerayı kullanarak arttırılmış gerçeklik etkileri yaratma üzerine kurulu. Bu konuda içerik üreten firmaların başında gelen Snap şirketi çatısı altında Snapchat uygulamasını da barındırmakta. Snap, kurulduğundan beri Arttırılmış Gerçeklik üzerine içerik, oyun ve hatta sanatsal çalışmalar da yaratmak için çalışıyor.

Akıllı Gözlük Uyumlu Yeni Nesil Snapchat AR Filtreleri

Snap'in iki yıl önce kurduğu Lens Stüdyo tamamen Arttırılmış Gerçeklik içerikleri üretebilmek adına yazlım geliştiriyor. Gelecek hafta duyuracakları yeni Snapchat filtrelerinde de özellikle geliştirilmiş 3 boyutlu yüz maskeleri olacağını müjdeliyor. Arttırılmış gerçeklik adına Snap'in en büyük rakipleri arasında Instagram'ın Spark firması, Adobe'nin Aero ve Apple'ın Reality Composer firmaları yer alıyor.

Akıllı Gözlük Uyumlu Yeni Nesil Snapchat AR Filtreleri

Arttırılmış Gerçeklik üzerine çalışan bu önemli firmalara bakarak gelecek yılın bu alanda çetin bir rekabetle geçeceğini söylemek hiç de güç değil. Bu rekabetin kullanıcılara yansıması ise çok ilgi çekici ve eğlenceli içeriklerle dolu olacağı da şimdiden belli.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Akıllı Gözlük Uyumlu Yeni Nesil Snapchat AR Filtreleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement