Zonguldak Myo, Veli Eliçora'yı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Zonguldak Myo, Veli Eliçora'yı Ağırladı

Zonguldak Myo, Veli Eliçora\'yı Ağırladı

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü’nün düzenlediği “Kariyer Günleri Etkinliği” kapsamında, 1988 yılında mezun ettiği öğrencisi Veli Eliçora’yı ağırladı.

24.03.2014 11:55

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü'nün düzenlediği "Kariyer Günleri Etkinliği" kapsamında, 1988 yılında mezun ettiği öğrencisi Veli Eliçora'yı ağırladı.

Halen mezun olduğu Bülent Ecevit Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevini yürüten Veli Eliçora, okulu bitirdikten sonra eğitimini devam ettirerek lisans düzeyine ulaştırdığını, bir süre serbest muhasebecilik yaptığını, daha sonra da devlet memurluğunu tercih ederek Bülent Ecevit Üniversitesi'nde satın alma memuru olarak göreve başladığını belirtti.

Azimli ve planlı çalışmak suretiyle herkesin hayallerine ulaşabileceğini anlatan Veli Eliçora, bu disiplini okuldan başlatmak suretiyle ömür boyu devam ettirenlerin mutlaka başarıya ulaşacağını vurguladı.

Veli Eliçora mesleğe başladığı ilk günden beri edindiği tecrübelerini ve kişisel kariyeri ile ilgili tecrübelerini öğrencilere aktardı. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğrencilerinin kariyer olanaklarını, sahip oldukları avantajları anlatan Eliçora, toplantının bundan sonraki bölümünün soru-cevap şekliden devam etmesinin daha yararlı olacağını söyleyerek sözlerine son verdi.

Eliçora'ya teşekkür etmek üzere kürsüye gelen Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yüce, hocaların yetiştirdikleri öğrencileri gördükçe gururlandığını ve uzun yılların getirdiği yorgunlukları unuttuklarını ifade etti. Bir süre kürsüde kalarak Eliçora ile birlikte öğrencilerin sorularını cevaplandıran Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yüce salondan başka soru gelmeyince oturumu kapattı.

Toplantının sonunda Sayın Veli Eliçora'ya "Kariyer Günleri Etkinliği"nin anısına hazırlanan plaketi, Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Aydaş takdim etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak Myo, Veli Eliçora'yı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement