Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika
Yerel

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası 4. kademesinde Gaziantepspor ile eşleşen Bozüyükspor'da, kulüp başkanı Cengiz Özkan, taraftar desteğiyle turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

17.11.2012 11:00  Güncelleme: 11:19

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü kademesinde Gaziantepspor ile eşleşen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'da, kulüp başkanı Cengiz Özkan, taraftar desteğiyle turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Cengiz Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'un güçlü bir takım olduğunu ve rakiplerine saygı duyduklarını belirtti.

Karşılaşmayı kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Özkan, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Özkan, Spor Toto 2. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası'nda emin adımlarla ilerlediklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Yönetim, teknik kadro ve futbolcular olarak uyum içinde çalışıyoruz. Yaşadığımız maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden teknik kadro ve futbolcularımız zor duruma düştü. Bu sıkıntıları aşacağımızı biliyoruz ancak bunu yalnız yapamayacağımızın da farkındayız. Tüm sıkıntılara rağmen Bozüyükspor markasını ve Bozüyük ilçemizin adını, Ziraat Türkiye Kupası'na devam etmemizle Türkiye'ye duyurduk. Gaziantepspor karşısında taraftarımızın da desteğiyle galibiyet alacağımıza inanıyoruz. Yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen zaman geçtikçe futbolcularımızın kendine olan özgüvenleri arttı. Teknik direktörümüzün sahaya süreceği kadronun, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağına eminiz."

Muhabir: Barış Eren/ Muhsin Arslan/ Sedat Gök

Yayıncı: Hüseyin Doğru - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement