Ziraat Fakültesi'nde Laboratuvar Açılışı - Son Dakika
Yerel

Ziraat Fakültesi'nde Laboratuvar Açılışı

Ziraat Fakültesi\'nde Laboratuvar Açılışı

Ziraat Fakültesi'nde tüm öğretim elemanları ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, moleküler biyoloji laboratuvarının açılışını gerçekleştirdi.

06.11.2014 15:40

Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Moleküler Biyoloji Laboratuvarının açılışı ve öğretim elemanlarına dizüstü bilgisayar dağıtımının yapıldığı kahvaltı daveti, Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ve rektör yardımcıları Prof. Dr. Aslan Bilici ve Prof. Dr. Mustafa Arıca'nın da katılımı ile gerçekleştirildi.

Ziraat Fakültesi'nde tüm öğretim elemanları ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, kahvaltının ardından moleküler biyoloji laboratuvarının açılışını gerçekleştirdi. Ziraat ve fen alanında temel moleküler biyoloji çalışmalarının yapılabileceği moleküler biyoloji laboratuvarı, tüm alet ve ekipmana sahip öğrenci ve araştırmacıların ihtiyacını giderecek DNA analizleri, PCR çalışmalarının yapılabildiği bir laboratuvardır.

Açılışın ardından eğitim ve öğretimin daha kaliteli ve daha modern yapılabilmesi için öğretim elemanlarına verilmek üzere alınan dizüstü bilgisayarları hocalara takdim eden Rektör Saraç ve rektör yardımcıları, tüm öğretim elemanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Bu arada öğrencileri sınıfta ziyaret ederek, öğrencilerin sorunlarını da dinleyen Rektör Saraç, her ne sorunları varsa kendilerine iletmelerini istedi. Kısa bir süre öğrencilerle sohbet eden Saraç, her zaman her konuda kendilerine yardımcı olmaya hazır olduklarını söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ziraat Fakültesi'nde Laboratuvar Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement