Yüksekova'da Geçici Görev Yapan Personellere Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da Geçici Görev Yapan Personellere Teşekkür Belgesi

Yüksekova\'da Geçici Görev Yapan Personellere Teşekkür Belgesi

Hakkari’nin, Yüksekova ilçesine hasar tespit çalışmaları kapsamında geçici göreve giden Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personellerine teşekkür belgesi verildi.

04.06.2016 16:12

Hakkari'nin, Yüksekova ilçesine hasar tespit çalışmaları kapsamında geçici göreve giden Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personellerine teşekkür belgesi verildi.

Hakkari'nin, Yüksekova ilçesinde 13 Mart 2016 tarihinden itibaren bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi kapsamında yapılan operasyonlar sırasında terör örgütü mensuplarınca zarar verilen konut ve iş yeri gibi yapıların hasar tespitlerinin yapılması çalışmalarına katılan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personellerine teşekkür belgesi verildi. Müdürlükten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "5233 sayılı Terör ve Terörle Mücadelede Doğan Zararların Karşılanması Hakkındaki Kanun uyarınca Hakkari Valiliği bünyesinde kurulan Zarar Tespit Komisyonunda bilirkişi olarak çalışmak üzere 20 gün geçici görevle çalışmalara katılan personellerimiz Elektrik-Elektronik Mühendisi Burak Güneyli, Makina Mühendisi Timur Melih Bekdemir ve İnşaat Mühendisi Özkan Karabulut'un görevlerini ifa ederken göstermiş oldukları gayretli, özverili ve disiplinli çalışmalarından dolayı İl Müdürümüz Ali Özcan, Zonguldak Çevre ve Şehircilik Müdürü Mustafa Özmen ve Müdür Yardımcısı Ercan Akar tarafından teşekkür belgesi verilmiştir" denildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da Geçici Görev Yapan Personellere Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement