Yüksekova Belediye Başkanı Yetişkin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yüksekova Belediye Başkanı Yetişkin'e Ziyaret

Yüksekova Belediye Başkanı Yetişkin\'e Ziyaret

İHD İl Başkanı İsmail Akbulut, Yüksekova temsilcisi Muhyettin Önal ve Hakkari Baro Başkanı Muhittin Güngör, Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin'i ziyaret etti.

02.12.2014 11:17  Güncelleme: 14:44

İnsan Hakları Derneği (İHD) İl Başkanı İsmail Akbulut, Yüksekova temsilcisi Muhyettin Önal ve Hakkari Baro Başkanı Muhittin Güngör, Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin'i ziyaret etti.

Son zamanlarda ilçede gerçekleşen olayların konuşulduğu ziyarette çözüm sürecinin hassasiyetine vurgu yapıldı. Akbulut ziyaret sırasında, Yüksekova'da son zamanlarda yaşanan olayların tekrarlanmaması için adım atılması gerektiğini belirtti.

İlçedeki tüm kurumları ziyaret edeceklerini söyleyen Akbulut, alacakları kararların ilçedeki sorunların çözümünde etkili olacağını kaydetti.

Yetişkin ise bu tür görüşmelerin sürece faydalı olacağına değinerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yetişkin, "Bize düşeni yapmaya hazırız. Herkes elini taşın altına koymalıdır. Yaşanılan olayların tekrarlanmaması için, önüne dur demek için set kurmalıyız. Son zamanlarda yaşanılan olayların hepimizi kaygılandırdığını biliyoruz. Daha somut adımlarla sürecin daha sağlıklı ilerlemesi için herkes üzerine düşeni yapmalıdır" diye konuştu. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksekova Belediye Başkanı Yetişkin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement