Yozgat'ta Gazeteciler Özel Ergin Koleji'nin Verdiği İftar Yemeğinde Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Gazeteciler Özel Ergin Koleji'nin Verdiği İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Yozgat\'ta Gazeteciler Özel Ergin Koleji\'nin Verdiği İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Yozgat Özel Ergin Koleji tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar yemeğinde, ildeki yerel gazete ve ulusal ajans temsilcileri bir araya geldi.

03.07.2014 14:35

Yozgat Özel Ergin Koleji tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar yemeğinde, ildeki yerel gazete ve ulusal ajans temsilcileri bir araya geldi.

Özel Ergin Kolejinde düzenlenen iftar yemeğine Özel Zirve Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Davut Sağır, Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, Yozgat Maltepe Dershaneleri Genel Müdürü Hasan Çağlayan, Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı ve ilde görev yapan yerel gazete ve ulusal ajans temsilcileri katıldı.

Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, iftar sonrası yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine değindi. Köker, "Ramazan ayı, manevi duyguların en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Bu ayda insanların birbirleri ile olan paylaşma duyguları en üst seviyelerdedir. Kolej olarak bu yıl 8.sini düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeğinde değerli gazetecilerimizle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu oldum" dedi.

Yozgat'taki yerel ve ulusal ajans temsilcileri arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunun en güzel örneğini iftar yemeğinde yaşadıklarını ifade eden Köker, "Gerçekten ilimizde mesai mefhumu gözetmeksizin zor ve meşakkatli görevi yerine getiren gazetecilerimizin bu samimi birliktelikleri diğer illerimize de örnek teşkil ediyor. Bizler yıl içerisinde pek çok defa gazetecilerimizle bir araya gelerek çeşitli etkinliklerin yanı sıra sportif faaliyetlerde de bulunuyoruz. İnşallah bu tür etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecek" diye konuştu.

Gazeteci Seyfi Çelikkaya'da gazetecilerin gün içerisinde haber uğraşı nedeniyle bir araya gelme imkanı bulmadığını belirterek, Özel Ergin Kolejinin geleneksel iftarında bir araya gelebildiklerini söyledi.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı'da, kolejin sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiğini söyledi. Kiracı, "Kolejin bu tür faaliyetler düzenleyerek bizlerin bir araya gelmesini sağlaması birlik beraberlik adına kaynaşmamızı sağlıyor. İlimizde görev yapan gazetecilerimiz zor şartlarda çalışıyor, ama görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyor. Şuan ilimizdeki gazetecilerimiz arasında güzel samimi bir birliktelik var. Dayanışmanın en güzel örneğini şuan kolejin iftarında görüyoruz" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Gazeteciler Özel Ergin Koleji'nin Verdiği İftar Yemeğinde Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement