Yozgat'ta 'Ezeli Nur' İsimli Tiyatro Oyunu Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta 'Ezeli Nur' İsimli Tiyatro Oyunu Büyük Beğeni Topladı

Yozgat\'ta \'Ezeli Nur\' İsimli Tiyatro Oyunu Büyük Beğeni Topladı

Özel Ergin Koleji öğrencilerin hazırladığı 'Ezeli Nur' isimli tiyatro oyunu ile destek verdi.

16.04.2012 10:08

Yozgat'ta Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Özel Ergin Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan 'Ezeli Nur' adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü

Yozgat din görevlilerinin oluşturduğu Gönül Doktorları Derneği öncülüğünde, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile bir haftadır devam eden Kutlu Doğum Haftası etkinliklerin

Özel Ergin Koleji öğrencilerin hazırladığı 'Ezeli Nur' isimli tiyatro oyunu ile destek verdi.

Yimpaş AVM Salonu'nda düzenlenen tiyatroyu, Yozgat Vali Vekili Erdoğan Temizyürek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, SGK Müdürü Duran Cesur, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ünal Koçak, İlahiyatçı ve Eğitimci Yazar Mahir Şahin, Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Tiyatro öncesi bir konuşma yapan Gönül Doktorları Derneği Başkan Yardımcısı Bünyamin Fidan, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir haftadır Yozgat Cumhuriyet Meydanında düzenledikleri etkinliklere halkın yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bir hafta boyunca Cumhuriyet Meydanında kitap fuarı, kermes, her gün gündüz ve akşam olmak üzere iki konferans, şiir ve ilahiler, her gün açılışta Kur'an-ı Kerim ve kapanışta dua, hanımlara yönelik etkinliklerimiz oldu.

Bu etkinliğimize destek veren ilimiz yöneticilerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmanın ardından kutlama etkinliklerine bir hafta boyunca katılan, destek olan firma ve kurum yetkililerine teşekkür plaketi verildi. Kur'an-ı Kerin okunmasıyla başlayan programda ilahiler okundu. Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan 'Ezeli Nur' isimli tiyatro oyunu oynandı. İlgiyle izlenen oyun büyük beğeni topladı.

Tiyatro oyunu sonrası bir açıklama yapan

Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, bir haftadır devam eden Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine öğrencilerin hazırladığı tiyatro oyunu ile katkı sağladıklarını ifade ederek, "Sivil toplum kuruluşlarının bir haftadır devam eden kutlama etkinliklerinin bugün son günüydü.

Konu Peygamber Efendimiz olunca sevgi ve ilgi daha büyük oluyor. Efendimizin sevgisi meydanı doldurmuştu. Şuan salonu da doldurdu.

Bizde tiyatromuzla bu etkinliğe bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Çocuklarımızın hazırlamış olduğu 'Ezeli Nur' isimli tiyatro oyununu burada sergiledik. Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Ben tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta 'Ezeli Nur' İsimli Tiyatro Oyunu Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement