Yönetimin Hiç Mi Suçu Yok?! - Son Dakika
Yerel

Yönetimin Hiç Mi Suçu Yok?!

Yönetimin Hiç Mi Suçu Yok?!

PTT 1. Lig'de sezon başında ayırdığı 12 milyon liralık bütçe ile rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Şanlıurfaspor'u küme düşme korkusu sardı.

21.02.2014 11:27

Sezon başında Süper Lig için favori takımlar arasında gösterilen Şanlıurfaspor kan kaybetmeye devam ediyor. Kendi evinde Fethiyespor'a yenilen ve önceki gün de deplasmanda ligin dibe vuran ekiplerinden Tekden Denizlispor'a 3-1'lik skorla mağlup olan takımda fatura yine teknik hocaya kesildi. Geçtiğimiz aylarda büyük umutlarla alınan ve bir buçuk yıllık sözleşme imzalanan teknik Hoca Reha Kapsal, dünkü Denizli maçı mağlubiyetinden sonra "istifa etti" denilerek kapı önüne konuldu. Kulüp yönetimi daha önce de peş peşe gelen başarısızlıkların faturasını hep teknik hocalarda veya sporcularda aradı. Bu nedenle bir yıldan daha kısa bir süre içerisinde 4'üncü teknik hoca gönderildi.

BİR YILDA DÖRDÜNCÜ HOCA GİTTİ
Geçen yıl mart ayında ömrü altı ay süren Bahri Kaya'dan sonra büyük umutlarla Raşit Çetiner ile 1,5 yıl sözleşme yapılmış ancak bu mutlu evlilik sadece altı ay sürmüştü. Yerine ekim ayında yine uzun vadeli başarılı olacağı belirtilen yardımcısı Ömer Can Göksu getirildi. Göksu'nun birlikteliği ise balayı süresinden dahi kısa sürdü. Ekimde gelip kasımda giden teknik adamın yerine bu kez Reha Kapsal getirildi. Bu arada gelen giden sporcunun sayısını kimse tutamadı. Çuvaldızı hep teknik hoca ve sporculara batıran Şanlıurfaspor yönetimi, iğneyi hiçbir zaman kendisine batırmadı. Oysa zaman zaman taraftarın da gündeme getirdiği başarısız yöneticiler var ve bunlar özeleştiri yapmaktan kaçınıyor. Bu nedenle yavaş yavaş olağanüstü kongre dillendirilmeye başlandı.

KAPSAL'IN 'FUTBOLCULARLA ARASI YOKTU' İDDİASI
Uzun bir süre hiçbir takımı çalıştırmayan Reha Kapsal, özel bir televizyon programında yorumculuk yaparken Urfaspor yönetiminden gelen teklif üzerine takımın başına getirilmişti. İlk haftalarda taraftarından sürekli olarak sabır isteyen Kapsal, ilerleyen haftalarda da bekleneni gösteremeyince istenmeyen adam ilan edilmişti. Futbolcularla arası olmadığı iddialarının taraf gündeminde olduğu Kapsal, tüm eleştirilerine rağmen inatçılığını göstermiş ve takımdan hiçbir zaman ayrılmayacağını dile getirmişti. Ancak Kapsal, önceki günkü Denizli maçının ardından istifa ettiği belirtildi. Asıl iddia ise, diğer hocalara olduğu gibi kulüp yönetimi Kapsal'ı da kapı önüne koydu.

YÖNETİM İSTİFAYI ONAYLADI
Dün konu ile ilgili bir açıklamanın yapıldığı Şanlıurfaspor Kulübü, söz konusu istifanın kabul edildiğini duyurdu. Yönetim Kapsal'ın istifası ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Denizlispor maçı sonrası istifasını yönetim kuruluna sunan Kapsal'ın istifasını değerlendiren yönetim kurulumuz yapmış olduğu toplantı sonrası istifayı kabul etmiştir.
Şanlıurfaspor kulübü olarak Reha Kapsal'a takımımıza yapmış olduğu çalışmalar ve emeklerinden dolayı teşekkür eder, yaşamında başarılar dileriz.
Reha Kapsal'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine ise yardımcı antrenörümüz Hüseyin Dağ getirilmiştir. Sezon sonuna kadar Şanlıurfaspor takımını Hüseyin Dağ çalıştıracaktır."
Bir sezonda dört teknik direktörlük serüvenine bu kez Urfalı bir isimle devam kararı alan Şanlıurfaspor'da önümüzdeki haftaların nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

TRANSFERLER HATALIMIYDI?
Urfaspor taraftarının büyük umutlar beslediği ve oldukça fazla finansman aktarılan Şanlıurfaspor'da futbolcuların inanılmaz hataları ve isteksizlikleri en çok eleştirilen konuların başında geliyor. Gece hayatı ve sakatlıkları eleştirilen Sercan Yıldırım'la bir milyon 300 bin liraya anlaşan ancak Sercan'dan istediği sonucu alamayan yönetimin ayrılık kararı rezaletle gündeme gelmiş ve Sercan'ın parasını alamadığı uzun süre ulusal gündemde Urfaspor için bir kara leke gibi yansımıştı.

FOTAKİS TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI
Şanlıurfaspor'un başka bir transferi Fotakis'te tam bir hayal kırıklığı olarak Urfaspor tarihine geçti. Tümer Metin'in ricası üzerine alındığı iddia edilen 33 yaşındaki Fotakis kente gelişinde Valilik makamında konuk edilmiş ve takıma büyük başarı sağlayacağı belirtilmişti. Ancak Fotakis söz konusu 750 bin Euro parasal anlaşmaya imza atmasının ardından yedek kulübesinden çıkmamış ve takımda hiçbir varlık gösterememişti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yönetimin Hiç Mi Suçu Yok?! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement