Yıldızlar Kayseri'de Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Yıldızlar Kayseri'de Buluşacak

Yıldızlar Kayseri\'de Buluşacak

Fotoğraf Sanatçısı Hamit Yalçın'ın, Türk müzik ve eğlence dünyasının ünlülerini Kayserililer ile buluşturacak.

25.12.2013 14:53

Fotoğraf Sanatçısı Hamit Yalçın'ın, Türk müzik ve eğlence dünyasının ünlülerini Kayserililer ile buluşturacak.

Yalçın, 1976-1980 yılları arasında çektiği fotoğrafları "Beyaz Camın Ünlüleri" isimli sergisinde toplayarak Kayserililer in beğenisine sunacak.

Kayseri Amatör Fotoğrafçılar Derneği'nin (KAFDER) davetlisi olarak Kayseri'ye gelecek olan Hamit Yalçın, üç gün süreyle açık kalacak olan sergisinde, Kayserilileri, sanat ve eğlence dünyasından tanıdığımız yıldızlarla bir nostalji yolculuğuna çıkartacak.

Kayseri'de kurulmasından kısa bir süre sonra, amatör fotoğrafçılığa farklı bir boyut kazandıran KAFDER'in davetlisi olarak, Kayseri'ye gelecek olan Fotoğraf Sanatçısı Hamit Yalçın'ın, "Beyaz Camın Ünlüleri" isimli sergisi 27 Aralık 2013 Cuma günü saat 19: 00'da Kayseri Park AVM'nin birinci katında sergilenmeye başlayacak.

Yalçın, gazetecilik yaptığı 1976-1980 yılları arasında TRT stüdyolarında görüntülediği ünlülerin siyah-beyaz fotoğraflarını 33 yıl aradan sonra fotoğraf severlerin beğenisine sunuyor.

Üç gün açık kalacak olan sergide bugün birçoğu aramızda olmayan dönemin ünlü sanatçılarının da yer aldığı fotoğraflar, Kayserililerin beğenisine sunulacak.

KAFDER Başkanı Kemal Gönen, Hamit Yalçın'ın sergi açılışının ardından KAFDER üyeleri ve fotoğraf severlerin katılımı ile gerçekleştirilecek bir söyleşiye katılacağını belirterek, tüm Kayserilileri sergiye davet etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızlar Kayseri'de Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement