Yıldız İddialı Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Yıldız İddialı Hazırlanıyor

Yıldız İddialı Hazırlanıyor

Aydın 1. Amatör Küme 3. Grup takımlarından Yıldızspor hafta sonu oynayacağı Umurlu Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

12.12.2013 16:31

Aydın 1. Amatör Küme 3. Grup takımlarından Yıldızspor hafta sonu oynayacağı Umurlu Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Soğuk havaya rağmen Adnan Menderes Stadı'nda yapılan antrenmanlara takımın tamamı katılırken, yapılan çift kale maçta futbolcuların performansı göz doldurdu. Antrenmanı Yıldızspor Yöneticisi Ali Duman'da takip etti. Sakat ve cezalı oyuncularının bulunmadığını belirten Yıldızspor'un antrenörü Serkan Bilen, liderlik koltuğunda rakiplerini devirmek istediklerini vurguladı.

Geçtiğimiz haftayı BAY olarak geçiren Yıldızspor'un antrenörü Serkan Bilen, takımlarının durumunun iyi olduğunu belirtti. Cumartesi günü U 19 kategorisinde Kuyucakspor ile oynayacaklarını, Pazar günü ise 1.Amatör Küme'de Umurlu Belediyespor ile karşılaşacaklarını kaydeden Bilen, "Bizim için her iki maçta önemli. U 19 takımımızın yarısı A takımda da forma giyiyor. Sakatımız, cezalımız yok.Her iki maçı da kazanmak istiyoruz. Umurlu Belediyespor grubumuzun lideri. Sahaya çıkıp iyi oynayacağız. Ayrıca, Aydınspor 1923'ün Gaziosmanpaşa ile oynayacağı maçtan sonra Umurlu Belediyespor ile karşılaşacak olmamız güzel olacak. Futbol severler Aydınspor 1923'ün maçının ardından bizim maçımızı izleyebilecek. Herkesi maçımızı izlemeye davet ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldız İddialı Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement