Yeşilay Yönetimi, Emniyet Müdürü Öksüz'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yeşilay Yönetimi, Emniyet Müdürü Öksüz'ü Ziyaret Etti

Yeşilay Yönetimi, Emniyet Müdürü Öksüz\'ü Ziyaret Etti

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Yeşilay'ın yapacağı tüm faaliyetlere destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

17.03.2012 17:44

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Yeşilay'ın yapacağı tüm faaliyetlere destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Yeşilay Mersin İl Temsilcisi Ahmet Nas, İl Yönetiminden Mustafa Demirdöğmez, Ömer Lütfi Türkmenoğlu ve Erhan Aydın ile birlikte İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz'ü makamında ziyaret etti. Mersin'e Yeşilay Temsilciliği'nin yaklaşık üç ay önce verildiğini belirten Nas, üç aylık zaman içerisinde yapılan faaliyetler hakkında Öksüz'e bilgi verdi. Okulları, özellikle de liseleri ziyaret ettiklerini ifade eden Nas, ziyaretlerde birçok okulda İl Emniyet Müdürlüğü'nün de konu hakkında faaliyet gösterdiğini sevinerek öğrendiklerini vurguladı. Özellikle de okullarda önümüzdeki süreç içerisinde yoğun faaliyetlerde bulunacaklarını kaydeden Nas, "Toplumun tüm kesimi faaliyet sahamız içerisine girmektedir, ancak okullara ayrı bir önem veriyoruz. Bu nedenle okullarda çok daha faal olmak istiyoruz" dedi.

"Yeşilay, felaketten önce" diyen Nas, felaketten sonra ise işin Kızılay'a düştüğünü dile getirdi. Nas, "Bu nedenle Yeşilay olarak insanlarımızı uyarıcı ve bilgilendirici faaliyetlere ağırlık verecek ve bu konuda büyük gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Türkiye'de 0.5 promilin altında alkol alanların trafiğe çıkabildiğini anımsatan Nas, bunun doğru bir uygulama olmadığını, 0.5 promilin altında bile olsa alkollü iken trafiğe çıkılmaması gerektiğini belirtti.

İl Emniyet Müdürü Öksüz de kendilerinin de okullarda bilgilendirici faaliyetlerde bulunduklarını bildirdi. İnsanın en değerli varlık olduğuna vurgu yapan Öksüz, Yeşilay'ın yapacağı tüm faaliyetlere destek vermeye hazır olduklarının altını çizdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilay Yönetimi, Emniyet Müdürü Öksüz'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement