Yeşilay Temsilcileri Gül'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yeşilay Temsilcileri Gül'ü Ziyaret Etti

Yeşilay Temsilcileri Gül\'ü Ziyaret Etti

Yeşilay Derneği Mersin İl Temsilcisi Ahmet Nas, okullarda bağımlılığa karşı daha aktif faaliyetler yürüteceklerini bildirdi.

10.03.2012 11:52

Yeşilay Derneği Mersin İl Temsilcisi Ahmet Nas, okullarda bağımlılığa karşı daha aktif faaliyetler yürüteceklerini bildirdi.

Yeşilay Mersin İl Temsilcisi Ahmet Nas, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'ün makamında ziyaret etti. Yeşilay Haftası kapsamında gerçekleşen ziyarette, derneğin okullarda yapmayı planladığı faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan özellikle okullarda yapacakları faaliyetler hakkında Hasan Gül'e bilgi veren Nas, amaçlarının sigara, alkol, uyuşturucu bağımlılığının yanı sıra internet ve ekran bağımlılığına karşı sivil ve kamu kuruluşlarıyla birlikte ortak hareket ederek, her türlü bağımlılığın asgari düzeye düşürülmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Bu çerçevede faaliyetlerini her geçen gün yoğunlaştıracaklarını ve yeni süreçte okullarda daha fazla aktif olmak istediklerini belirten Nas, okulları, özellikle de liseleri gezdiklerini, okul müdürlüleri ile görüştüklerini ve buralarda Yeşilay kulüplerinin olduğunu sevinerek öğrendiklerini kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Gül de sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklara sahip kişilerin ekseriyetle aileleri ile de çeşitli sorunlar yaşayan kişiler olduğunu ifade ederek, ailenin ve aile içi iletişimin önemine değindi. Yeşilay'ın yapacağı her türlü faaliyete destek vermeye hazır olduklarını vurgulayan Gül, Yeşilay heyetine yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilay Temsilcileri Gül'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement