Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gümrükçüoğlu: "Tek yumruk, bir ve beraber olup kenetleneceğiz"

07.03.2014 18:25

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tek yumruk, bir ve beraber olup kenetleneceklerini ifade etti.

Gümrükçüoğlu, Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Köprübaşı ilçesini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

AK Parti Köprübaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Tekke'nin de eşlik ettiği ziyarette konuşan Gümrükçüoğlu, Köprübaşı ilçesinin ne eksiği varsa tamamlayacaklarını söyledi.

Gümrükçüoğlu, Trabzon'un artık büyükşehir olduğunu anımsatarak, "Mevcut belediye başkanımızın öncülüğünde sizlerle çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet ehli olan ve Köprübaşı'nı geliştirecek olan biziz. Başkan adayımız Ahmet Tekke kardeşimizin de gecesini gündüzüne kattıracağız" dedi.

Beşköy, Bayburt istikametine olan yolu da bizzat kendisinin takip edeceğini anlatan Gümrükçüoğlu, "Milletvekillerimizi de zorlayacağım. Karayollarımızı, ulaştırma bakanımızı zorlayacağım. Önümüzdeki dönemin sonuna kadar o yolu yaparak buranın daha da canlanmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Gümrükçüoğlu, büyükşehir belediyesi olarak Köprübaşı'nın hizmet alanlarında olduğu da vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu hizmeti yapabilecek olan, burayı seven, hiçbir yerin ayrımını yapmayan evladınız benim. Dolayısıyla biz bir ve beraber yanımızda, aynı hizmet sevdası, motivasyonu ile elbette tecrübe kazanmış olan Ahmet Tekke'yi yanımıza koyacaksınız ki o sinerji katlayarak hizmet getirsin. Burası ülkeye çok kıymetli evlatlar yetiştirdi. Tek yumruk, bir ve beraber olup kenetleneceğiz. Sandıklar sayıldığı zaman bizi utandırmayın. Biz burayı hizmetle donatırız. Hiç kimsenin hiçbir tereddütü olmasın."

Tekke ise Köprübaşı ilçesine hizmet etmek için 36 yıllık tecrübesini kullanmak istediğini belirtti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement