Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'un Ilıca ve Çolaklı seçim irtibat büroları açıldı.

10.02.2014 17:56

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'un Ilıca ve Çolaklı seçim irtibat büroları törenle açıldı.

Açılışlara, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Manavgat İlçe Başkan Vekili Hüseyin Özdemir yaptığı konuşmada, AK Parti olarak Manavgat Belediye Başkanlığını kazanmaları gerektiğini ifade ederek, "Bu partiyi kuran zihniyetin damarlarında kanında, bir tek şey vardır; bu millete hizmet. Bu milleti tarihteki şanlı yerine tekrar oturtmak. 12 yıllık iktidarı süresince de maksadını ispat etmiştir" dedi.

Manavgat'ta merkez belediye dahil olmak üzere 10 belediyenin bulunduğunu kaydeden AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut da tüm belediyelerin içinde belediyecilik anlayışının en zayıf olduğu yerin Manavgat merkez olduğunu öne sürdü. Manavgat nüfusunun hızla arttığını belirten Barut, şunları söyledi:

"Manavgat'a baktığınız zaman şu anda 208 bin 526 nüfusu var. Önümüzdeki 40 yılda nüfusu hesapladığımız zaman, 2 milyon 107 bin oluyor. 40 yıl sonra bizi böyle bir Manavgat bekliyor. Manavgat belediyeciliği buna hazır mı? Bir karış yerini imara açamamış, büyük projelere imza atamamış bir belediyecilik var Manavgat'ta. Manavgat'ın kaderinin bu olmaması lazım."

Manavgat'ta konut açığı olduğunu ifade eden Barut, "Manavgat'ın dışında her ilçede, her ilde toplu konut alanları yapılırken, TOKİ gelip buralarda ucuz konut üretirken, Manavgat maalesef bundan yoksun kaldı. Bu konu çözülemezse önümüzdeki yıllar içerisinde dar gelirli vatandaşları çok daha zor günler bekliyor" diye konuştu.

Törene katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı da turizm beldelerindeki belediye başkanlarının kendi beldelerini yaşanabilir hale getirmek için büyük bir belediyecilik örneği vermeye çalıştıklarını kaydetti. Arıcı,"Manavgat'ta bunu şu ana kadar yaşayamadık. İnşallah başkanımız Recep Barut MATAB'da yaptığı güzel altyapı ve üstyapı tesislerini Manavgat'a da uyarlayarak, Manavgat'ı da bu beldeye, bu şehre gelen 4 milyon misafirimize yakışır bir hale getirecek" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement