SP, İpsala'da Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

SP, İpsala'da Adaylarını Tanıttı

SP, İpsala\'da Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi, İpsala'da belediye başkan adayı tanıtım toplantısı yaptı.

06.02.2014 19:05  Güncelleme: 19:17

Saadet Partisi İpsala Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısı yapıldı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, partinin ilçe başkanlığı önünde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, partilerinin Emin Başaran ile İpsala Belediye başkanlığını kazanacağını söyledi.

Kırk yıldan beri var olan Milli Görüş hareketinin, Türkiye'yi aslına, özüne  döndürmeye çalıştığını, bu nedenle partilerinin 4 defa kapatıldığını savunan İriş, şöyle konuştu:

"Partimiz 75 milyon insanımız kucaklayan bir partidir ve hiçbir görüşü dışlamaz. Allah'ın izniyle yine, ülkemiz ne kadar engellenirse engellensin bu halk özüne, aslına dönecektir. Esnafımıza, halkımıza, herkese tek tek giderek oy isteyeceğiz. Bozuk ekonomik politikalar yüzünden Türkiye gırtlağa kadar borca battı. Türkiye'de dengesizlikler ve haksızlıklar ortaya çıktı. Adalet yok, vahşi bir kapitalizm var. Çiftçi perişan. Burası çeltik bölgesi. Dünyada çeltik sıkıntısı var. Üretim çok düşük. İthal pirincin tonu bin 200 dolar."

İriş, belediye başkanlığını kazanmaları durumunda, belediyenin kapısının herkese açık olacağını ifade ederek, "Yandaş olmayacak. Hepimiz kardeşiz, ayrım yok" diye konuştu.

İl Başkanı Ali Demirkıran ise ilçe halkının sevdiği Emin Başaran ile belediye başkanlığını kazanacaklarını dile getirdi.

İddialı bir şekilde Türkiye'deki tüm ilçelerde seçime katılacaklarını aktaran Demirkıran, "1994'te, Türkiye'deki belediyelerin üçte 2'sini ikisini nasıl aldıysak bu sefer de aynı başarıyı göstereceğiz. Bir yıl sonra yapılacak genel seçimlerde de inşallah partimiz Türkiye'de iktidara gelecektir. Türkiye'mizin, Edirne'mizin İpsala'mızın, çiftçimizin, memurumuzun, gencimizin yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu.

Belediye Başkan adayı Başaran ise üç dönem İpsala Belediye Başkanlığı yaptığını, ilçeyi ve halkını iyi tanıdığını söyledi.

İpsala'da yarım kalan hayallerini gerçekleştirmek, projelerini tamamlamak ve yeni projeleri hayata geçirmek için ve bundan sonra da tüm ilçe halkına sahip çıkmak için aday olduğunu belirten Başaran, "Deneyimlerim ve tecrübemle sizlere hizmet etmek için yeniden adayım" diye konuştu.

Programda daha sonra, Başaran'ın hizmetleri ve projeleri tanıtıldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel SP, İpsala'da Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement