Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın: "Bolu'nun 12 yerleşim yerinde, 12 belediye başkanlığının tamamını kazanmak suretiyle AK Parti'li olmanın izzetini, şerefini ve bize yüklediği ağır sorumluluğu ...

16.11.2013 17:54

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, "Bolu'nun 12 yerleşim yerinde, 12 belediye başkanlığının tamamını kazanmak suretiyle AK Parti'li olmanın izzetini, şerefini ve bize yüklediği ağır sorumluluğu inşallah hep birlikte getirmiş olacağız." dedi.

Bir restorantta Bolu Belediyesi Başkan aday adayları ve partililerle bir araya gelen Sayın, burada yaptığı konuşmada, çok önemli bir seçim süreci geçirdiklerini, seçime yoğun bir çalışma temposu içerisinde hazırlandıklarını söyledi.

Sayın, Bolu merkez ve ilçelerde belediye başkanlıklarının hepsini kazanmak için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini beliterek, "Bolu'nun 12 yerleşim yerinde, 12 belediye başkanlığının tamamını kazanmak suretiyle AK Parti'li olmanın izzetini, şerefini ve bize yüklediği ağır sorumluluğu inşallah hep birlikte getirmiş olacağız" diye konuştu.

Çok sayıda belediye başkan aday adaylarının olduğuna dikkat çeken Sayın, "Bu, partimizin ne kadar zengin bir parti olduğunun göstergesi. Ayrıca AK Parti'nin hem hizmetin hem de siyasetin tek adresinin olduğunun göstergesi. Diğer partiler aday adayı, aday bulamazken eğer biz isteseydik Bolu'da yüz tane aday adayımız olurdu. Aday olmayan arkadaşlarımızı ikna ederek küskünlük, dargınlık çıkabileceği için müsaade etmemeye çalıştık" şeklinde konuştu. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement