Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Artvin İl Başkanı Kurt: "23 Kasım'da yapılacak üye bazlı ön seçimde, Artvin Belediye Başkan adayı belirlenecek"

01.11.2013 16:55

CHP Artvin İl Başkanı Seçkin Kurt, "23 Kasım'da yapılacak üye bazlı ön seçimde, Artvin Belediye Başkan adayı belirlenecek" dedi.

Kurt, parti binasında CHP Artvin Merkez İlçe Başkanı İlyas Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, 1923 yılında Cumhuriyet ile beraber kurulan CHP'nin, demokrasinin her alanda yaşanması için bütün örgütleriyle mücadele ettiğini belirtti.

CHP'de demokrasi gereği bütün üyelerin eşit haklara sahip olduğunu vurgulayan Kurt, şunları kaydetti:

"90 yıldır partimizi hiçbir karşılık beklemeden sırtında taşıyan üyelerimiz, partimizin gerçek sahipleridir. Yönetimler ve makamlar 90 yıllık geçmişimizde her zaman gelip geçici olmuştur. Asıl olan CHP'yi sırtında taşıyan, ülke menfaatleri için çalışıp hiçbir çıkar gözetmeyen gerçek üyelerimizdir. Asil üyelerin arasından çıkan birbirinden değerli aday adaylarımızla aile içindeki en doğruyu bulabilme çabasıyla fikir alışverişimizi sürdürüyoruz. 23 Kasım'da yapılacak üye bazlı ön seçimde, Artvin Belediye Başkan adayı belirlenecek. Halkımızın karşısına Artvin Belediye Başkan adayını seçerek, tek yürek olarak çıkacağız. Seçimden çıkacak adayımız kim olursa olsun, örgütlerimizle beraber arkasında kalkan olup, onu mutlaka CHP'ye ait olan o yüce makama çıkartacağız." - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement