Yenimahalle'de Yıldızlar Geçidi - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de Yıldızlar Geçidi

Yenimahalle\'de Yıldızlar Geçidi

Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu ekibi Yenimahalle'ye kırıp geçirmeye geliyor.'Entrikalı Dolap Komedyası' adlı oyunla 4 Aralık Çarşamba günü tiyatro severlere kahkaha dolu bir akşam yaşatacak olan 2 perdelik oyunun başrollerini Abdullah Şahin,...

30.11.2013 11:06

Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu ekibi Yenimahalle'ye kırıp geçirmeye geliyor. 'Entrikalı Dolap Komedyası' adlı oyunla 4 Aralık Çarşamba günü tiyatro severlere kahkaha dolu bir akşam yaşatacak olan 2 perdelik oyunun başrollerini Abdullah Şahin, Çiğdem Tunç ve Tolga Savacı paylaşıyor. Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek oyunu tüm vatandaşlar ücretsiz olarak seyredebilecek.

"MELEK GİBİ BİR İNSAN MISINIZ?"

Oyun, seyirciye sorulacak olan 'Melek gibi bir insan mısınız, yoksa şeytana mı uyuyorsunuz?' sorusu üstünden dönüyor. Küçük bir kenar mahalle evinde ölü bir kadın, eski bir eş ve güpegündüz eve giren iki hırsızın çevirdikleri oyunu anlatan oyun düşündürürken eğlendiriyor. Yunus Emre Gümüş'ün kaleminden çıkan 2 perdelik bol kahkahalı komedi oyunu vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatmayı hedefliyor.

4 Aralık Çarşamba Günü saat 20: 00'da sahnelenecek olan oyunda 12 yaş sınırı bulunmakta. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de Yıldızlar Geçidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement