Yeni ve Erdinç'ten Destek Sözü - Son Dakika
Yerel

Yeni ve Erdinç'ten Destek Sözü

Yeni ve Erdinç\'ten Destek Sözü

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve AK Parti Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Beşir Derneği ve Semerkand Vakfı’na iadeyi ziyarette bulundu.

31.01.2016 13:50

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve AK Parti Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Beşir Derneği ve Semerkand Vakfı'na iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Beşir Derneği Adana Şube Başkanı Ayhan Binboğa, derneğin yurt dışı ve yurt içi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Semerkand Vakfı Şube Başkanı Ümit Özlü ise vakfın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi aktarıp özellikle madde bağımlılığı, ihtiyaç sahipleri ve gençlerle ilgili yapılan çalışmalardan bahsetti.

Yeni ve Erdinç, Beşir Derneği Adana Şubesi Başkanlığının geçtiğimiz günlerde yaptığı "Vakıf Medeniyetinin Torunları Mirasına Sahip Çıkıyor" konulu konferansa il dışı programından dolayı katılamadıklarını bundan dolayı kendilerine iadeyi ziyarette bulunduklarını söylediler.

Yeni ve Erdinç, Beşir Derneği'nin son aylarda gerek Adana içi gerekse Bayırbucak Türkmenleri özelinde yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve ellerinden ne gerekiyorsa destek vereceklerini belirtti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni ve Erdinç'ten Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement