Yayman 48 Gençlik Taraftarlar Derneğini Ziyaret Eti - Son Dakika
Yerel

Yayman 48 Gençlik Taraftarlar Derneğini Ziyaret Eti

Yayman 48 Gençlik Taraftarlar Derneğini Ziyaret Eti

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman seçim çalışmalarını, Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği ve Saburhane Gençlik Spor Kulübünde ziyaret ederek sürdürdü.

29.01.2014 12:30

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman seçim çalışmalarını, Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği ve Saburhane Gençlik Spor Kulübünde ziyaret ederek sürdürdü. Ziyarete Yayman'ın yanı sıra, AK Parti Muğla Belediye Meclis Üyesi Ziya Ercan, AK Parti eski İl Başkanı Gültekin Akça, Menteşe Belediye Meclis Üyesi adayı Eray Çiçek, partililer ve taraftarlar katıldı.

"BİZ SİYASETÇİLERDEN ÇOK KANDIRILDIK"

Ziyarette konuşan 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Neşet Palu, Muğlaspor için destek istedi. Palu, "Bizim için tek konu var oda Muğlaspor. Muğlaspor'un üst liglerde olması ve maddi durumunun iyi noktalarda olmasını istiyoruz. Açıkçası, Menteşe Belediye Başkanından destek isteyeceğiz. Net olarak da şunu söylemek istiyorum ki katlı otopark ve olabiliyorsa Zihni Derin'in altındaki otoparkı Muğlaspor'a tahsis edilmesini istiyoruz. Muğlaspor'un bir gelir kapısı olmalı. Biz bugüne kadar siyasetçiler tarafından çok kandırıldık. Bunun tekrar olmasını istemiyoruz" dedi.

YAYMAN SEÇİLMELERİ DURUMUNDA SÖZ VERDİ

Muğlaspor'un çektiği sıkıntıları çok iyi bildiğini dile getiren Menteşe Başkan Adayı Mestan Yayman, Muğlaspor'un problemini kendi problemi olarak göreceğini ve çözümü için 4 elle sarılacağını söyledi. Yayman, "Beklentilere maksimum derecede cevap vermek istiyoruz. Ama her olayı da yaparız, yapacağız demek doğru olmaz. Ben Vali Yardımcılığı ve Kaymakamlık görevim süresince vatandaşlarla beraber hareket ettim. Muğlaspor'un problemleri bizim problemimiz olacak. Bu yüzden de dört elle sarılacağız. Sizin isteğiniz olan katlı otopark için Büyükşehir ve Menteşeye seçilirsek sözümüz söz olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Neşet Palu ve taraftarlar Mestan Yayman'a Muğlaspor atkısı ve şapkası hediye etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yayman 48 Gençlik Taraftarlar Derneğini Ziyaret Eti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement