Yaşar Ekmekçi'den Okul Kütüphanesine Kitap Bağışı - Son Dakika
Yerel

Yaşar Ekmekçi'den Okul Kütüphanesine Kitap Bağışı

Yaşar Ekmekçi\'den Okul Kütüphanesine Kitap Bağışı

Ardahan Cemal ve Zekiye Vatan İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Ekmekçi, okul kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

12.06.2016 10:43

Ardahan Cemal ve Zekiye Vatan İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Ekmekçi, okul kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Ekmekçi, il dışında yapmış olduğu çalışmalar sonucunda İzmir Karadağlar ilkokulu ile Kırşehir Üniversitesinden elde ettiği kitapları Cemal ve Zekiye Vatan ilköğretim okulu ve Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi kütüphanesine bağışında bulunarak, Kitapların, bilgiye ulaşılma yolunda ki öneminin büyük olduğunu söyledi. Ekmekçi, "Kütüphaneler bilgiye ulaşırken uğranılması gereken en önemli duraktır. Bu bilgi duraklarının kaliteli ve sağlam olması, öğrencilerimizin en doğru bilgiyi en kısa sürede öğrenmesi için büyük küçük herkese bir sorumluluk düşüyor. Bizde il dışında yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda elde ettiğimiz kitapları ihtiyacı olan okullara yardımda bulunuyoruz. Bu sebepten üzerimize düşen bu sorumluluğun bilinciyle çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşar Ekmekçi'den Okul Kütüphanesine Kitap Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement