Yarı Final Heyecanını Kaymakam Kalaycı ile Paylaştılar - Son Dakika
Yerel

Yarı Final Heyecanını Kaymakam Kalaycı ile Paylaştılar

Yarı Final Heyecanını Kaymakam Kalaycı ile Paylaştılar

Samsun Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasında yarı finale yükselen Ilıca Ortaokulu voleybol takımı, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı'yı ziyaret etti.

03.01.2014 17:12

Samsun Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasında yarı finale yükselen Ilıca Ortaokulu voleybol takımı, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı'yı ziyaret etti.

Havza  birincisi olarak Samsun Yıldız Kızlar İl Birinciliği Turnuvası'nda Havza'yı temsil eden ve yarı finale yükselen Ilıca Ortaokulu Yıldız Kızlar voleybol takımı, Kaymakam Kalaycı'yı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

Öğrenciler ile uzun süre sohbet eden Kalaycı, alınan başarının gurur verici olduğunu fakat hedefin daha ilerisi olması gerektiğini belirterek,  "Bizim sizlerden beklentimiz, ilçemizi önce Türkiye sonra ise Dünya Yıldız Kızlar Şampiyonasında temsil etmeniz. Sizde bu cesaret ve beceri var. 2-0 yenik olduğunuz maçı çevirerek 3-2 kazanmanız bunun en büyük göstergesi. Havza Kaymakamlığı olarak her zaman sizin yanınızdayız" dedi.

Kalaycı, başarılarını ve sevinçlerini kendisiyle paylaşan takımına malzeme alımı için gerekli desteğin verildiğini vurgulayarak,  "Umarım bu alınan malzeme sizlere şans getirir ve yarı finalden finale yükselirsiniz" ifadelerini kullandı.

Öğrencilere okul müdürü Fikret Yavuz, müdür yardımcısı Erengül Zeybek ve beden eğitimi öğretmeni Onur Gül eşlik etti. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yarı Final Heyecanını Kaymakam Kalaycı ile Paylaştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement