Yardımcı: TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği Edirne İçin Avantaj - Son Dakika
Yerel

Yardımcı: TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği Edirne İçin Avantaj

Yardımcı: TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği Edirne İçin Avantaj

Edirne Ticaret Borsası'nın mevcut yönetim kurulu başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı, 30 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan seçimler öncesi Yönetim Kurulu aday listesi ile birlikte bir basın...

28.05.2013 15:56

Edirne Ticaret Borsası'nın mevcut yönetim kurulu başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı, 30 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan seçimler öncesi Yönetim Kurulu aday listesi ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. TOBB'daki Yönetim Kurulu Üyeliği'nin Edirne için büyük bir avantaj olduğunu kaydeden Yardımcı, "İstanbul, TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği için sırada bekliyor" dedi.

Edirne Ticaret Borsası olarak üye ve üreticilerin yanı sıra Edirne halkı için de yararlı projeler gerçekleştirdiklerini belirten Yardımcı, "Borsa olarak 3 şirket kurduk. Mezbahacılık borsa işi değilken biz elimizi taşın altına koyduk. Şimdi mezbahamızın 22 ortağı var. Süt ve süt ürünleri entegre tesisi kurduk. Canlı hayvan borsamız var. Görevde olduğumuz sürece üye ve üreticilerimizin menfaatini düşündük. Bunları düşünürken de Edirne'ye de ne gibi yatırımlar yapabiliriz diye de kafa yorduk. Borsamız Türkiye'nin en iyi borsalarından biri. Bugüne kadar nasıl üyelerimize ve üreticimize destek olduysak bundan sonra da olacağız" dedi.

Yardımcı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği'nin önemine de dikkat çekerek, "TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği Edirne için büyük bir avantaj. İstanbul, TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği için sırada bekliyor" dedi.

(ORA)

28.05.2013 15: 47: 14

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yardımcı: TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği Edirne İçin Avantaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement