Yapı Kredi Heyeti Naksan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yapı Kredi Heyeti Naksan'ı Ziyaret Etti

Yapı Kredi Heyeti Naksan\'ı Ziyaret Etti

Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Faik Açıkalın, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu'nu ziyaret etti.

04.09.2013 16:30

Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Faik Açıkalın, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu'nu ziyaret etti.

Naksan Holding binasında gerçekleşen nezaket ziyaretine; Yapı Kredi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nurgün Eyüboğlu, Genel Müdür Yardımcısı Feza Tan, Naksan Holding Finans Müdürü Murat Yetkin ve Finans Danışmanı Ufuk Çolpan katıldı.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, ziyaret sırasında ekonomik konular üzerinde olumlu bir görüşme yaptıklarını belirterek, "Yapı Kredi Bankası son yıllarda iş dünyasının finansal ihtiyaçlarının karşılanması noktasında önemli hamleler yapıyor. Gaziantep iş dünyası olarak uygulamalarından son derece memnunuz. Sanayi ve ticarette her geçen gün büyüyen şehrimize bu gelişimine sağladıkları katkı nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Faik Açıkalın, "Gaziantep bizim için çok önemli bir bölge. Sanayisi olsun, şehir olsun çok üst düzey bir konumdadır. Yapı Kredi Bankası olarak giderek artan bir iş hacmimiz var. Sizlere daha iyi bir hizmet vermek ve daha da etkin olmak için buradayız" dedi.

Her yıl düzenli olarak Gaziantep'i ziyaret etmeye çalıştıklarını vurgulayan Açıkalın, "Sizlerle yaptığımız bu görüşmeler sonrası eksiklerimizi görüyor ve daha iyi nasıl hizmet verebiliriz bunun değerlendirmesini yaparak, çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Faik Açıkalın'a Gaziantep el sanatları içerisinde özgün yeri bulunan bakır işleme fincan hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yapı Kredi Heyeti Naksan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement