Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Karahan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Karahan Açıklaması

Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Karahan Açıklaması

"Mevcut görevlendirmelere ek olarak ramazan ayına özel nöbetçi gıda timleri oluşturulmuştur"

05.07.2014 12:51

Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Selim Karahan, ramazan ayı nedeniyle gıda denetimlerini artırdıklarını söyledi.

Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan ayı dolayısıyla talep artışı yaşanan ekmek ve ekmek çeşitleri, pastacılık ürünleri, şuruplu tatlılar ve unlu mamuller, süt ve et ürünleri üretimi ve satışı yapan işletmelere öncelik verilmek üzere tüm gıda işletmelerinde denetimlerin arttığını belirtti.

Her yıl olduğu gibi merkez ve ilçelerde rutin denetimlere ek olarak gıda denetimi konusunda özel bir denetim programı hazırlanarak uygulamaya konulduğunu ifade eden Karahan, şunları kaydetti:

"Ramazan ayında yardım amaçlı hazırlanan ramazan paketlerinde kullanılan ürünler içerik, son tüketim tarihleri, gıda güvenliği, personel hijyeni, ambalaj ve depolama şartları yönünden denetlenmektedir. Üretim ve tüketimin devam ettiği tüm zaman dilimlerinde, geceleri ve hafta sonları da dahil olmak üzere denetimler 7/24 saat devam etmektedir. Mevcut görevlendirmelere ek olarak ramazan ayına özel nöbetçi gıda timleri oluşturulmuştur." - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Karahan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement