Yalova'da Tanıtım Zirvesi - Son Dakika
Yerel

Yalova'da Tanıtım Zirvesi

Yalova\'da Tanıtım Zirvesi

Yalova Ticaret Odası (YTSO) Genç Girişimciler Kurulu tarafından tertiplenen "Sektörel Tanıtım Zirvesi" başladı.

30.05.2016 14:05

Yalova Ticaret Odası (YTSO) Genç Girişimciler Kurulu tarafından tertiplenen "Sektörel Tanıtım Zirvesi" başladı.

Yalova'da ki iş kollarının tanıtımının yapılmasını hedefleyen 2. Sektörel Tanıtım Zirvesi Cevdet Aydın Parkı'nda başladı. Zirvenin açılışında söz alan YTSO Genç Girişimciler Kurulu başkanı Sercan Şık, "Yalova'da hizmet sunan değişik sektörlerdeki iş alanlarını ve firmalarını tanıtmak, farklı kitlelere ulaşmak istiyoruz" dedi.

YTSO Başkanı Tahsin Becan da, " Tanıtım çok önemli. Önce kendimiz tanıyacağız ki başkasına anlatabilelim. Tanıtım bizim görevimiz. O manada genç arkadaşlarımız da bize yardımcı oluyor. Sizler de bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Yalova'ya bir taş daha koyabiliyorsak bizim için önemli. Girişimcilik anlamında da genç arkadaşlarımız bir şeyler öğreniyor" diye konuştu.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise tanıtımın önemine dikkati çekti. Yalova Milletvekili Fikri Demirel de konuşmasında, "Rekabet ortamına kendimizi alıştırmalıyız. Rekabet her geçen gün artıyor. Bu da fiyatları düşürüyor. Yalova'yı Yalova'da yaşayan bilmiyor, tanımıyor. Vatandaş soruyor Yalova'da ne var? Bu konuda belediyelerimize görev düşüyor. Belediyeler kendi bulundukların bölgenin tanıtımına katkı sağlamalı. Biz de üzerimize düşeni yapıyoruz. Biraz gayret edersek köprünün de açılmasıyla şehrimiz çok çabuk ulaşılabilir bir yer olacak. Bu süreci iyi geçirmemiz gerekiyor" sözlerine yer verdi.

Stantlar 1 Haziran 2016 Çarşamba gününe kadar açık kalacak. Zirve kapsamında yerel sanatçı Anıl Can ve Hakhan da bir konser verecek. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova'da Tanıtım Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement