Yalova Belediyesi'nde 80 İşçi İçin İhale Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yalova Belediyesi'nde 80 İşçi İçin İhale Yapıldı

Yalova Belediyesi\'nde 80 İşçi İçin İhale Yapıldı

İhalesi 9 Nisan'da iptal edilen 80 işçinin personel çalıştırma hizmet alım ihalesi yapıldı.

02.05.2014 17:46

Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde ihalesi 9 Nisan'da iptal edilen 80 işçinin personel çalıştırma hizmet alım ihalesi yapıldı.

Yalova Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ihale pazarlık usulü ile yapıldı.

İhaleye ÇEVTEM, Nesgün Ltd. Şti., Atakent Gencer Turizm Ltd. Şti. ile Kemal Çağlar İnşaat Elektrik Ltd. Şti. firmaları davet edildi. İhale komisyonuna ise bu firmalardan merkezi Ankara'da bulunan Kemal Çağlar İnşaat Elektrik Ltd. Şti. isimli firma teklif sundu. Destek Hizmetleri Müdürü Naci Yıldız başkanlığındaki komisyon toplantısında firma, personel çalıştırma hizmeti için 557 bin 850 liralık teklif sundu.

Belgelerin eksiksiz olduğunu belirten Müdür Naci Yıldız, firma ile pazarlık yapılacağını söyledi. Yapılan pazarlık sonucu firma, ihale için fiyatı son olarak 525 bin 578 liraya çekti. Teklifi uygun bulan İhale Komisyonu, firma yetkililerini Pazartesi günü bir kez daha Yalova Belediyesi'ne davet etti. Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü'nün de teklifi onaylamasının ardından ilgili firma ile Yalova Belediye Başkan Vekili arasında sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Öte yandan, Yalova Belediye Başkan Vekili Ömer Aslan, işsiz kalan personelin mağduriyetlerini gidermek için ihale sürecini hemen başlattıklarını belirterek, "Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve daha önce hizmet alım ihalesi iptal edilmiş işçilerimizin mağduriyetlerini bir an önce gidermek için ihale sürecini acilen başlattık. Mağdur işçilerimiz en geç 6 Mayıs Salı günü işbaşı yapabilecekler. Şu an eleman yokluğu nedeniyle açılamayan Karanfil Evlerdeki çalışmalar da işe alımların tamamlanmasının ardından 6 Mayıs Salı günü aktif olarak başlayacaktır" diye konuştu. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova Belediyesi'nde 80 İşçi İçin İhale Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement