Yalçın Pekgüzel'den Yeniköyspor'a Tesis Sözü - Son Dakika
Yerel

Yalçın Pekgüzel'den Yeniköyspor'a Tesis Sözü

Yalçın Pekgüzel\'den Yeniköyspor\'a Tesis Sözü

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel Birinci Amatör Küme’de şampiyon olarak Amatör Süper Lig’e yükselen Merkez Yeniköyspor’un şampiyonluk gecesine katıldı.

08.03.2014 07:58

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel Birinci Amatör Küme'de şampiyon olarak Amatör Süper Lig'e yükselen Merkez Yeniköy spor'un şampiyonluk gecesine katıldı.

Gecede kısa bir konuşma yapan Ak Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel; "Aranızda amatör süper kulüpleri yönetiminde yer almış bir kardeşiniz bulunuyorum. Bizim şirketimizin de uzun zamandır başkanlığını yaptığım bir amatör kulübü var. Bu tür görevleri manevi yönden önemsiyorum ve değer veriyorum. Tüm amatör spor kulüplerinin gençlerimiz için sosyalleşme aracı olduğunu düşünüyorum. Merkez Yeniköyspor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarınıza kardeşim, kuzenim Şener Pekgüzel'in vefatından dolayı duyarlı ve hassas yaklaşımla şampiyonluk gecelerini erteledikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Aydın Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Önümüzdeki süreçte seçimi kazanırsak, Efeler İlçemiz'in Yeniköy Mahallesi'nde gençlerimize yeni spor tesisi yapmayı taahhüt ediyorum" şeklinde konuştu.

Düzenlenen geceye AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Ticaret Odası Başkan Vekili Fatih Erkul Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç, Genel Sekreteri Hasip Arıkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Cemal Kahriman HDP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Raif Kanat, Merkez Yeniköyspor Kulübü Başkanı Nurettin Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın İl Hakem Kurulu'nu temsilen gözlemci Ali Hakan Koç, futbolcular ve davetliler katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalçın Pekgüzel'den Yeniköyspor'a Tesis Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement