Yahşihan Belediyesi İsrail Destekli Markaları Yasakladı - Son Dakika
Yerel

Yahşihan Belediyesi İsrail Destekli Markaları Yasakladı

Yahşihan Belediyesi İsrail Destekli Markaları Yasakladı

Kırıkkale'nin Yahşihan Belediyesi, İsrail'i destekleyen markaların birimlerinde kullanılmasının yasaklandığını duyurdu. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki olarak İsrail ürünlerine yönelik boykot kararı aldıklarını belirtti. Türkyılmaz, tesislerde katil İsrail destekli ürünlerin dağıtımı ve kullanımının yasaklandığını ve vatandaşları bu konuda destek olmaya çağırdı.

04.11.2023 14:00  Güncelleme: 14:01

Kırıkkale'nin Yahşihan Belediyesi, İsrail'i destekleyen markaların birimlerinde kullanılmasının yasaklandığını bildirdi.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediyeye ait bütün merkezlerde İsrail destekli ürünlerin dağıtımı ve kullanımının yasaklandığını belirtti. Toplumu bu konuda destek olmaya davet eden Türkyılmaz, "İsrail'in, Filistin'e yönelik yaptığı saldırılarla birlikte adeta yüreklerimiz yangın yeri. Her geçen gün bu yapılan insanlık dışı savaşa karşı bizlerde tepkimizi göstermek amacıyla İsrail ürünlerine yönelik boykot kararı aldık" ifadesini kullandı.

Gazze'de mazlumlara yapılan zulmü kabul etmediklerini anlatan Türkyılmaz, "Belediyemize ait tesislerde katil İsrail destekli ürünlerin dağıtımı ve kullanımı yasaklanmıştır. Bu konuda bütün vatandaşlarımızı destek olmaya davet ediyorum" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yahşihan Belediyesi İsrail Destekli Markaları Yasakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement