Yağcı'ya Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yağcı'ya Ziyaretler Sürüyor

Yağcı\'ya Ziyaretler Sürüyor

AK Parti Genel Merkezi'nce Adana İl Başkanlığı görevine atanan Ziyaettin Yağcı'ya ziyaretler sürüyor.

09.02.2012 12:23

AK Parti Genel Merkezi'nce Adana İl Başkanlığı görevine atanan Ziyaettin Yağcı'ya ziyaretler sürüyor. Yağcı'nın son konuğuysa İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Adana Şube yöneticileri oldu.

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınan Mustafa Kebude'nin yerine atanan

Yağcı, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Adana Şube Başkanı Ömer Musabeyoğlu ile Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Tanrıöver, Yüksek İstişare ve Onur Kurulu Üyesi İdris Dal ve Kadir Dirican'ı makamında ağırladı. Burada konuşan Musabeyoğlu, dernek olarak amaçlarının; yönetenle yönetilenler arasında iletişimi güçlendirerek, her iki taraf arasında kaynaştırıcı ve bürokrasiyi azaltıcı projeler geliştirmek olduğunu anlattı.

Musabeyoğlu, Türkiye'de 'birlikte yaşama kültürü' ve ulusal ortak değerlerin korunması, ülkenin gelişmesi ve evrensel hukuk normlarına uygun demokratik bir hukuk devleti anlayışının yerleşmesinin, dernek olarak olmazsa olma hedefleri olarak öne çıktığını vurguladı.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı da, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana devlete, millete ve yerelde de Adana'ya hizmet etmeyi ilke edinen bir siyasi parti olduğunun altını çizdi. Sivil toplum kuruluşlarının kendi alanlarındaki etkinliğini arttırması gerektiğini savunan Yağcı, bu konuda parti olarak üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirme çabası içinde olduklarını da sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yağcı'ya Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement