Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Türk Eğitim-Sen Siverek Şubesinin düzenlediği 3. Milli Egemenlik Voleybol Turnuvasının sona erdi.

17.04.2015 11:39

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Türk Eğitim-Sen Siverek Şubesinin düzenlediği 3. Milli Egemenlik Voleybol Turnuvasının sona erdi.

Siverek İlçe Kapalı Spor salonunda düzenlenen müsabakalara 25 takım katılarak şampiyon olmak için ter döktü. Cumhuriyet İlkokulu ile Vakıf İlkokulunu 3.lük için mücadelesinde 3.lüğü Cumhuriyet İlk Okulu kazandı. Mustafa Kemal Lisesi ile Ülkülü İlkokulu arasında oynan final maçında ise Mustafa Kemal Lisesi şampiyon oldu.

Türk Eğitim-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Hikmet Karakuş, şampiyon olan takıma Cumhuriyet altını ve kupasını verdi. Türk Eğitim-Sen Siverek temsilcisi Mehmet Şengönül, "Amacımız zor şartlarda görev yapan meslektaşlarımızın bir nebzede olsa streslerini azaltmaya yönelik aktiviteler düzenlemektir. Çok güzel bir etkinlik oldu, arkadaşlarımız büyük özveriyle turnuvamızın sorunsuz geçmesini sağladı. Karşılaşmalar fair-play içerisin de sona erdi, katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ederiz" dedi.

Final törenine MHP Siverek Başkanı Mustafa Fettahlı, Başkan Yardımcısı Sinan Beyazkuş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kafur Kurağ, sendika üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement