Vefat Ettiği Gün, 25. Torunu Doğdu - Son Dakika
Yerel

Vefat Ettiği Gün, 25. Torunu Doğdu

Vefat Ettiği Gün, 25. Torunu Doğdu

Türkiye Gazetesi eski Yazı işleri Müdürü Mehmet Gül ve Prof.Dr.Mustafa Köksal'ın kayınpederi, istihbarat servisi eski muhabirlerinden Fahrettin Özyurt'un babası Emekli Öğretmen Ahmet Özyurt, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.32 yıllık meslek...

10.05.2013 16:57

Türkiye Gazetesi eski Yazı işleri Müdürü Mehmet Gül ve Prof. Dr. Mustafa Köksal'ın kayınpederi, istihbarat servisi eski muhabirlerinden Fahrettin Özyurt'un babası Emekli Öğretmen Ahmet Özyurt, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

32 yıllık meslek hayatında milli ve manevi değerlere önem veren yüzlerce gencin yetişmesinde emeği olan Emekli Öğretmen Ahmet Özyurt, 1953 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde göreve başladı. Fatsa, Sakarya ve Dumlupınar, Kumru Fizme İlkokulları'nda öğretmenlik, Atatürk ve Kurtuluş İlkokulu'nda müdürlük yapan Ahmet Özyurt, ayrıca Fatsa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini de bir süre yaptı. Merhum Ahmet Özyurt, İstanbul Fatih'te Ahmet Rasim ve Fatih İlköğretim Okulu'nda da bir süre görev yaptı.

Önceki gün Fatsa Dumlupınar Mahallesi'ndeki evinde Hakk'ın rahmetine kavuşan Emekli Öğretmen Ahmet Özyurt, yakalandığı amansız hastalık yüzünden bir süredir tedavi görüyordu.

İkisi kız, üç erkek evlat ve 25 torun sahibi olan Ahmet Özyurt'un 25. torunu kendisinin vefat ettiği gün doğdu. Merhum Ahmet Özyurt'un cenazesi, Fatsa Orta Camii'nde cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ilıca beldesi Sarmaşık Mahallesi'nde bulunan aile kabristanında toprağa verildi.

Cenazeye İhlas Holding Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, Özyurt'un yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vefat Ettiği Gün, 25. Torunu Doğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement