Van'da Millet İttifakı Milletvekili Adayları İçin Tanıtım Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Van'da Millet İttifakı Milletvekili Adayları İçin Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

Millet İttifakı’nın Van milletvekili adayları, DEVA Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Milletvekili adayları, partilerin il başkanlarını ziyaret ederek CHP’nin seçim ofisinin açılışına katıldı.

14.04.2023 18:01  Güncelleme: 18:13

İSHAK KARA

Millet İttifakı'nın Van milletvekili adayları, DEVA Partisi İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Milletvekili adayları, partilerin il başkanlarını ziyaret ederek CHP'nin seçim ofisinin açılışına katıldı.

CHP listelerinden seçime giren Millet İttifakı'nın Van milletvekili adayları için DEVA Partisi Van İl Başkanlığı'nda tanıtım toplantısı düzenlendi. CHP, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, İYİ Parti, DEVA ve Demokrat Parti'nin il başkanlıklarını ziyaret eden milletvekili adayları, CHP'nın Sıhke Caddesi üzerinde bulunan seçim ofisinin açılışına katıldı.

"KİMSESİZLERİN VEKİLİ OLACAĞIZ

Milletvekili adayları tanıtım toplantısında şunları söyledi:

Seracettin Bedirhanoğlu: "Bu toprakların acilen hukuka demokrasiye, yepyeni bir sözleşmeye ihtiyacı var. İnşallah bu sözleşmeyi hep beraber karşılayacağız. Bu kent kuşatılmıştı. Sanayisi, gelişmişlik düzeyi ve eğitimi ile bu kent AK Parti ve HDP arasında sıkışmış durumdaydı. Bu başarı, bu anlamda bizim yaratacağımız yeni sözleşmenin ürünleri bu başarı ile sağlanabilir. Bu kentin makus talihini yenmek zorundayız. Biz de CHP rozetini çıkardık bugünden sonra DEVA, Gelecek, Saadet, Demokrat Parti ve İYİ Parti hepinizi vekilleri bu kentin vekilleri olacağız. Bu kentte kimsesizlerin vekili olacağız."

"AVRUPA'DA FAKİR FUKARA FONU OLSA HÜKÜMET Mİ KALIR?"

Ercan Çiçek: "Samimi olarak söylüyorum insanların gözünün feri sönmüş, yaşama sevinci yok olmuş, inançları kalmamış bu ülkeyi bu ili kaç yıldır kim yönetiyor. Bu böyle olmaz böyle yürümez. Milyonlarca insan aç perişan, Bir tarafta saray bir tarafta akşama tencereden ne kaynatılacağını düşünüyor. Türkiye'de kaymakamlık ve valilik fakir fukara fonundan faydalanan insan sayısı yüzde 40, ya 80 milyonun 35-36 milyonu fakir fukara fonundan geçinir mi? Avrupa, Amerika veya Japonya'da olsa hükümet mi kalır."

"FARKLI DÜŞÜNCELERİN BİR ARAYA GELMESİ DEMOKRASİDİR"

Aziz Örek: "Farsların bir atasözü, 'bin dost azdır bir düşman çoktur' derler. Bugün çok farklı partilerin bir araya gelebilmesi emin olun bir partinin tek başına yüzde 50-60 almasından çok daha evladır ve kıymetlidir. Farklı düşünceden insanların bir araya gelmesi biz hep demokrasi deriz ya demokrasinin en güzel örneği budur. Bir araya gelebilmektir."

"20 YILDIR DİRENİYORUZ"

Muhlis Orhan: "Musa Anter şiirinde, 'Kekik, reyhan ve kaçak tütün kokusu taşırdı rüzgar, toprak damlı evlerin yüksek küçük pencerelerinden. Köpek ulumaları karışırdı geceye. Kapılar kırılırdı talan edilirdi sevdalar ve bize direnmek kalırdı yaşamın bir diğer adı direnmektir'. Ne olursa olsun son 20 yıldır kendi çapımızda bu düzene karşı direnmeye çalıştık."

"KADINLARIN SESİ OLACAĞIZ"

Meral Ayhan: "Bireyi kadın yetiştiriyor. Toplumu da kadın yetiştirdiği için bunda bize çok düşen görev var. Biz seçilirsek kadınların sesi olacağız. İnşallah hep beraber bunu başaracağız."

Van\'da Millet İttifakı Milletvekili Adayları İçin Tanıtım Toplantısı Düzenlendi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Van'da Millet İttifakı Milletvekili Adayları İçin Tanıtım Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement