Van'da İş Yeri Açılışı - Son Dakika
Yerel

Van'da İş Yeri Açılışı

Van\'da İş Yeri Açılışı

Van Valisi Münir Karaloğlu, deprem sonrasında ilde açılan işletmelerin, Van'ın eski canlılığına kavuştuğunun bir göstergesi olduğunu belirtti.

09.10.2012 15:59

Van Valisi Münir Karaloğlu, deprem sonrasında ilde açılan işletmelerin, Van'ın eski canlılığına kavuştuğunun bir göstergesi olduğunu belirtti.

Van- Tatvan karayolu üzerinde yeni yapılan Çamlık Restaurant'ın açılışına katılan Vali Karaloğlu, ilde açılan bu tür iş yerlerini önemsediklerini belirterek, bir yerde açılan bu tür iş yerlerinin, o yöredeki yaşam kalitesiyle doğru orantılı olduğunu söyledi.

Deprem sonrasında açılan bu tür iş yerlerini önemsediklerini vurgulayan Vali Karaloğlu, Van'da bu tür iş yerlerinin açılması, aynı zamanda deprem izlerinin silindiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi. Vali Karaloğlu, "İlimizde dördüncü aydan sonra ekonomide bir canlanma meydana geldi. Bir ilde açılan eğlence yerleri ve bu tür iş yerleri, o yörenin yaşam kalitesi ile doğru orantılıdır. İlimizde de bu tür iş yerlerin açılması Van'ın kendine geldiğini gösterir" dedi.

Özellikle deprem sonrasında Van halkının böyle bir işletmeyi hak ettiğini belirten işletme sahibi Kadir Elitaş, "Daha önce hayalim vardı. Depremden sonra halkımız için güzel bir ortam hazırladığımızı düşünüyorum. Halkımızın da böyle bir güzelliği hak ettiğini düşünmesi lazım" dedi.

Üç bin metre karelik bir alana sahip olan restaurantın içinde kafe, şelale ve şark köşesinin bulunduğunu ifade eden Elitaş, restaurantın kendisine 1 milyon TL'ye mal olduğunu sözlerine ekledi.

Açılış törenine, Vali Yardımcısı Atay

Uslu, Gevaş Kaymakamı Yusuf Güni, VATSO Başkanı Mirza Nadiroğlu, bazı kurum amirleri ve halk katıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van'da İş Yeri Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement