Valilik Kupasının Sahibi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Oldu - Son Dakika
Yerel

Valilik Kupasının Sahibi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Oldu

Valilik Kupasının Sahibi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Oldu

Aydın’da düzenlenen Valilik Kupası Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvasında kupa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün oldu.

03.06.2016 11:35

Aydın'da düzenlenen Valilik Kupası Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvasında kupa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün oldu.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve il genelinden 17 kurum ve kuruluş futbol takımının katıldığı "2016 Yılı Valilik Kupası Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvası" Adnan Menderes Stadyumu 1 nolu yan sahada Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Adliye arasında oynanan final maçıyla tamamlandı. Kıyasıya ve finale yakışır bir mücadeleye sahne olan final maçının ikinci yarısında kazandığı penaltı atışını gole çeviren Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü futbol takımı maçı 1-0 kazanarak şampiyon oldu. Maçın tek golünü Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü futbol takımında oynayan 8 numaralı formasıyla Tuna Şahin kaydetti.

TRİBÜNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Adliye arasında oynanan final maçını yaklaşık 200 taraftar izledi. Tribünde gerçekleşen davul zurna gösterisi ile final maçı şenlik havasında geçti. Maç bitiminde sahaya inen taraftarlar davul zurna eşliğinde harmandalı oynadı.

ÜÇÜNCÜ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OLDU

Turnuvada 3'üncülüğü belirleyecek olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile DSİ arasındaki maça DSİ futbol takımının gelmemesi nedeniyle 3-0 hükmen İl Milli Eğitim Müdürlüğü kazandı. Böylelikle İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016 yılı Valilik Kupası Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvasında 3'üncülük kupasının sahibi oldu.

Final müsabakasını Cumhuriyet Başsavcı Vekili Süleyman Keskin, Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Yıldırım, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Atilla, Spor Şube Müdürü Selami Balkan, Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kavaklı, Büro Memur Sen Aydın Şube Başkanı Taner Atak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri izledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selami Balkan turnuvada ikinci olan Adliye Futbol Takımının kupasını takdim etti. Şampiyon olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Futbol Takımının şampiyonluk kupası Adliye Futbol Takım kaptanı tarafından takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Valilik Kupasının Sahibi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement