Vali ve Belediye Başkanı Eşi Kadın Konuk Evini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali ve Belediye Başkanı Eşi Kadın Konuk Evini Ziyaret Etti

Vali ve Belediye Başkanı Eşi Kadın Konuk Evini Ziyaret Etti

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin eşi Sema Çiftçi Kadın Konuk Evi’ni ziyaret etti.

02.12.2015 18:41

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün eşi Ayşe Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin eşi Sema Çiftçi Kadın Konuk Evi'ni ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük 'ün eşi Ayşe Küçük ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin eşi Sema Çiftçi, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Kadın Konuk Evi'ni ziyaret etti. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük 'ün eşi Ayşe Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi'ye, Büyükşehir Belediyesine bağlı Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ekrem Ayaz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol eşlik etti. Kadın Konuk Evi'nde kalan bayanlarla tek tek ilgilenen Ayşe Küçük ve Sema Çiftçi, konuk evinde kalan bayanlarla bir süre sohbet etti. Burada kadınların devam ettiği kurslarla ürettikleri eserleri incelediler. Bu eserlerin halka açık sergilenmesi ve kadınlara gelir getirici dönüştürülmesi istendi. Ziyaret hakkında bir değerlendirmede bulunan Kadın Konuk Evi Müdürü Kadriye Kocaoğlu, "Bugün kurumumuzu ziyaret eden valimizin eşi Ayşe Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanının eşi Sema Çiftçi'ye çok teşekkür ederim. Bu tür ziyaretler burada kalan bayanlarımız için bir moraldir. Ziyaretlerin devam etmesini temenni ediyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali ve Belediye Başkanı Eşi Kadın Konuk Evini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement